[:CA]Teixidors SCCL és una Entitat fundada a l’any 1983 a Terrassa. És una cooperativa de primer grau de treball associat sense ànim de lucre que es dedica a la inserció laboral de persones amb dificultat d’aprenentatge. L’activitat es porta a terme principalment a Catalunya.

Creen productes únics com bufandes, mantes, cobertors de llit, cortines, etc.,  elaborats amb materials de màxima qualitat i seguint sempre un procés completament manual, per fer-ho utilitzen els clàssics telers de fusta i  filen les millors matèries primeres.

El fet que el projecte social estigui vinculat a una activitat professional tan complexa com el teixit manual és un repte que ha configurat el caràcter de Teixidors i ha exigit una professionalització excepcional a cadascun dels seus membres.

Demanen una ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur per cobrir les necessitats econòmiques que provoca l’estacionalitat de l’empresa per la retallada de subvencions produïdes en el exercici anterior.

ASCA els concedeix un préstec sense interès de 25.000€ a retornar en 20 quotes.

Sort i força amb el projecte![:es]Teixidors SCCL es una Entidad fundada en 1983 en Terrassa. Es una cooperativa de primer grado de trabajo asociado sin ánimo de lucro que se dedica a la inserción laboral de personas con dificultad de aprendizaje. La actividad se lleva a cabo principalmente en Cataluña.

Crean productos únicos como bufandes, mantes, colchas de cama, cortines, etc.,  elaborados con materiales de máxima calidad y siguiendo siempre un proceso completamente manual, para hacerlo utilizan los clásicos telares de madera e hilan las mejores materias primeras.

El hecho que el proyecto social esté vinculado a una actividad profesional tan compleja como el tejido manual es un reto que ha configurado el carácter de Teixidors y ha exigido una profesionalización excepcional a cada uno de sus miembros.

Piden una ayuda a Acció Solidària Contra l’Atur para cubrir las necesidades económicas que provoca la estacionalitat de la empresa por el recorte de subvenciones producidas en el ejercicio anterior.

ASCA les concede un préstamo sin interés de 25.000€ a devolver en 20 cuotas.

!Suerte y fuerza con el proyecto![:]