Condicions Generals de les Donacions

Les presents condicions regulen les donacions que es realitzen per part de la persona associada, interessada en ser-ho, o contacte de ACCIÓ SOLIDÀRIA CONTRA L’ATUR, i es formalitzaran a través d’aquesta pàgina Web “www.acciosolidaria.cat”. Tenen un període de validesa indefinit i seran aplicables a totes les donacions que es tramitin a través d’aquesta pàgina web.

IDENTITAT  DE LES PARTS 

Per una banda,

ACCIÓ SOLIDÀRIA CONTRA L’ATUR
amb cif : G08995466
i  domicili al c/ Riera Sant Miquel, 1 bis, planta -1 08006 Barcelona BARCELONA
telèfon 93 217 02 88
i correu electrònic coordinacio@acciosolidaria.cat

Inscrita en el Registre d’Associacions i Fundacions amb el nº 142

D’ara endavant ho denominarem “ASCA”.

I d’una altra, la persona donant, i titular de les dades personals -sobre els que tenen la responsabilitat plena d’ús i custodia i per això és el responsable de la seva veracitat -que ha facilitat a ASCA.

Mitjançant aquestes condicions s’exposen les condicions que regiran a través d’aquesta pàgina web. Aquest document pot ser imprès i emmagatzemat per les persones associades, interessades en ser-ho, o contactes de la fundació.

OBJECTE DEL CONTRACTE

El present contracte té per objecte regular la relació de donació nascuda entre ASCA i la persona donant en el moment en que aquesta accepta durant el procés en línia a través de la casella corresponent. La relació contractual de donació comporta l’entrega de la quantitat designada.

PROCEDIMENT DE DONACIÓ

Per a poder fer una donació a través de la pàgina Web, la persona donant ha de  ser major d’edat i ha de ser el o la donant final. Els i les menors d’edat queden exclosos/es de forma expressa.

Com fer la donació

 1. Seleccionar el “Mètode de Pagament escollit”.
 • Transferència bancària: si realitza una transferència bancària, ha de
 • fer-nos arribar les seves dades fiscals al correu info@acciosolidaria.cat per a poder aplicar les desgravacions corresponents.
 • Domiciliació bancària: escollir la quantitat i la periodicitat de la donació. Complimentar les dades sol·licitades i finalitzar la donació fent clic en “ENVIA”.
 • Bizum: escollir la quantitat i assenyalar el botó “CONTINUAR”. Complimentar les dades sol·licitades, assenyalar el botó “Donar amb Bizum” i finalitzar la donació fent clic en “DONAR ARA”.
 • Targeta: escollir la quantitat i assenyalar el botó “CONTINUAR”. Complimentar les dades sol·licitades, assenyalar el botó “Donar amb Targeta de Crèdit” i finalitzar la donació fent clic en “DONAR ARA”.
 1. Després de la donació ha d’aparèixer un missatge com  aquest:  ”Moltes gràcies per la teva generositat”.
 2. En aquest moment la donació queda registrada.
 3. En breu rebrà un correu electrònic confirmant la mateixa.

Verificació de dades

Abans de processar una donació, ASCA pot verificar les dades de la mateixa: la seva direcció de correu electrònic i si pot haver algun frau implicat. Respecte al possible frau, ASCA  pot utilitzar una verificació parcialment automàtica de totes les donacions per a filtrar les que es considerin anòmales o sospitoses de frau. En el cas de detectar donacions sospitoses de frau, aquestes poden ser comunicades a les autoritats pertinents, que podran emprendre accions legals contra el o la donant.

PAGAMENT

Forma de pagament

Per a realitzar la donació es pot utilitzar les següents modalitats:

 • Transferència Bancària.
 • Targetes de crèdit: Visa, Visa Electron, MasterCard o American Express. El càrrec  es realitza després de la confirmació de la donació.

PLATAFORMA DE LA COMISSIÓ EUROPEA

La Comissió Europea facilita una plataforma de resolució de litigis en línia que es troba disponible en el següent enllaç: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
conforme al Art. 14.1 del Reglamento (UE) 524/2013.

Només pot ser utilitzat el site si “és consumidor/a resident a la UE si té queixes de productes o serveis comprats o contractats online a una empresa establida a la UE”, resa el portal de la Plataforma. És, per tant, incompatible amb conflictes generats amb altres països.