Manuel Mellado de Terrassa vol posar en marxa una botiga de venda de roba per a home i dona. Disposa d’un local ben ubicat en la mateixa població, concretament en el c/ Gutemberg 22, a prop de la Rambla de Egara.

L’objectiu de la botiga és tenir roba per a persones entre 25 i 50 anys d’edat. Els articles serien multi marca i de proveïdors majoritàriament nacionals. Amb aquest projecte es crea un lloc de feina i en el futur es vol ampliar a dos.

Per iniciar el negoci compta amb l’experiència i l’assessorament de la seva companya, que actualment té una botiga de roba per a dona, també en la ciutat de Terrassa.

Demana una ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur per adequar el local, refer la instal·lació elèctrica, fer provadors i pintar. ASCA li concedeix un préstec sense Interès de 6.000 € a retornar en 24 mesos.

 

Sort i força amb el projecte!

 

Manuel Mellado de Terrassa quiere poner en marcha una tienda de venta de ropa para hombre y mujer. Dispone de un local bien ubicado en la misma población , concretamente en la C / Gutemberg 22 , cerca de la Rambla de Egara .

El objetivo de la tienda es tener ropa para personas entre 25 y 50 años de edad. Los artículos serían multi marca y de proveedores mayoritariamente nacionales. Con este proyecto se crea un puesto de trabajo y en el futuro se quiere ampliar a dos.

Para iniciar el negocio cuenta con la experiencia y el asesoramiento de su compañera , que actualmente tiene una tienda de ropa para mujer, también en la ciudad de Terrassa.

Pide una ayuda a Acció Solidària Contra l’Atur para adecuar el local, rehacer la instalación  eléctrica, hacer probadores y pintar. ASCA le concede un préstamo sin interés de 6.000 € a devolver en 24 meses.

 

¡Suerte y fuerza con el proyecto!