Luis Omar Martínez de Sabadell està actualment a l’atur. Es va formar a l’escola “Pizza New” de Roma com a pizzer professional i té experiència en el restaurant “Pizza Si” de Terrassa, a on ha treballat durant 6 anys. Té coneixement dels proveïdors i del negoci.

Actualment es proposa llogar un bar-restaurant que està en funcionament a Sabadell, a la Ronda Collsalacarca 246, al barri de Ca N’Oriac,i posar la pizzeria “Mia Bambina”. El local està equipat, té una cuina muntada, 2 banys i una terrassa. Amb aquest projecte crea dos llocs de feina.

Demana una ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur ja que cal proveir el local amb un forn de pizza, suport informàtic, TV i fer els rètols. El projecte ha estat presentat per Vapor LLonch de Sabadell. ASCA li concedeix un préstec sense interès de 5.500€ a retornar en 2 anys.

Sort i força amb el projecte!Luis Omar Martínez de Sabadell está actualmente en paro. Se formó en la escuela “Pizza New” de Roma como pizzero profesional y tiene experiencia en el restaurante “Pizza Si” de Terrassa, donde ha trabajado durante 6 años. Tiene conocimiento de los proveedores y del negocio.

Actualmente se propone alquilar un bar-restaurante que está en funcionamiento en Sabadell, en la Ronda Collsalacarca 246, en el barrio de Ca N’Oriac, y poner la pizzería “Mia Bambina”. El local está equipado, tiene una cocina montada, 2 baños y una terraza. Con este proyecto crea dos puestos de trabajo.

Pide una ayuda a Acció Solidaria Contra l’Atur ya que hay que proveer el local con un horno de pizza, soporte informático, televisión y hacer los rótulos. El proyecto ha sido presentado por Vapor LLonch de Sabadell. ASCA le concede un préstamo sin interés de 5.500 € a devolver en 2 años.

¡Suerte y fuerza con el proyecto!