[:CA]Montserrat Arasa de Barcelona, està a l’atur i té el projecte de posar en marxa un forn de pa: Pa & Cakes al C/ Montseny 43 de Barcelona . Es local es troba localitzat en un lloc de pas a prop d’una escola.

Té experiència de gairebé 15 anys en aquest tipus de negoci. Ha treballat en una cadena de forns-degustació com encarregada, a on va aprendre a portar la gestió de la botiga referent a estocs, proveïdors, comandes, màrqueting, caixes, personal, a coure bolleria i a fer pastissos.

Vol posar en marxa un forn de venta de pa amb pastes, pastissos, begudes , menjars preparats i altres aliments complementaris. Es vol cobrir la necessitat d’esmorzars i berenars a l’entrada i sortida de l’escola, i la gent que va de pas amb ofertes de cafès i xocolates. Vol tenir un punt de venda de pa artesà i pre-cuit, un de menjar senzill i cassolà per als que tenen pressa i també es cobrirà la necessitat de bolleria artesanal per celíacs i no celíacs.  Vol ser un referent de la bolleria artesanal sense gluten. S’oferiran Biscuits artesanals sense gluten com per exemple de pastanaga, xocolata, poma,  així com cupcakes o pop cakes. S’anirà innovant amb pastisseria creativa, pastissos per aniversaris o galetes decorades.

Demana una ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur per adequar el local. Començarà amb un treballador, però per segon anys es pensa que es podrà ser 3 persones.

ASCA li concedeix un préstec sense interès de 8.500€.

Sort i força amb el projecte![:es]Montserrat Arasa de Barcelona, ​​está en paro y tiene el proyecto de poner en marcha una panadería: Pa & Cakes en la C / Montseny 43 de Barcelona. Se local se encuentra localizado en un lugar de paso cerca de una escuela.

Tiene experiencia de casi 15 años en este tipo de negocio. Ha trabajado en una cadena de hornos-degustación como encargada, donde aprendió a llevar la gestión de la tienda referente a stocks, proveedores, pedidos, marketing, cajas, personal, a cocer bollería y hacer tartas.

Quiere poner en marcha un horno de venta de pan con pastas, pasteles, bebidas, comidas preparadas y otros alimentos complementarios. Se quiere cubrir la necesidad de desayunos y meriendas en la entrada y salida de la escuela, y la gente que va de paso con ofertas de cafés y chocolates. Quiere tener un punto de venta de pan artesano y pre-cocido, uno de comida sencilla y casera para los que tienen prisa y también se cubrirá la necesidad de bollería artesanal para celíacos y no celíacos. Quiere ser un referente de la bollería artesanal sin gluten. Se ofrecerán Biscuits artesanales sin gluten como por ejemplo de zanahoria, chocolate, manzana, así como cupcakes o pop cakes. Se irá innovando con pastelería creativa, pasteles para cumpleaños o galletas decoradas.

Pide una ayuda a Acció Solidària Contra l’Atur para adecuar el local. Comenzará con un trabajador, pero por segundo años se piensa que se podrá ser 3 personas.

ASCA le concede un préstamo sin interés de 8.500 €.

Suerte y fuerza con el proyecto!

 [:]