[:CA]Linda Isabel Álvarez té el projecte d’engegar una pastisseria-cafeteria: Dulce Secreto situada en la C/ Viladrosa 108 de Barcelona al barri del Verdum.

Vol ser una cafeteria, pastisseria especialitzada en la venda de dolços de qualitat, batuts, granissats i pastissos de fondant que podran comprar-se per encàrrec. Vol donar al local un aire vintage per convertir-ho en un lloc acollidor i relaxat, orientat a les famílies del barri. També vol especialitzar-se en pastisseria típica d’Argentina.

La cafeteria disposarà d’una àmplia varietat de productes que permeti adaptar-se als diferents tipus d’horari i de públic. Per a això s’oferiran desdejunis, aperitius i berenars que es modifiquessin segons les estacions de l’any, per exemple a l’estiu ampliar l’assortiment amb gelats, granissats, orxates, etc.

Amb aquest projecte es creen dos llocs de treball a temps complet i un tercer a mitja jornada.

Demana un microcrèdit a Acció Solidària Contra l’Atur per acabar d’adequar el local i comprar materials. ASCA li concedeix un préstec sense interès de 3.000 € a retornar en 24 terminis.

El 29 de novembre de 2017 anem a fer una visita de seguiment a la cafeteria Dulce Secreto.

El préstec sense interessos d’ASCA es va destinar íntegrament a fer front a la instal·lació elèctrica del local i els permisos d’apertura. El negoci està regentat per la Isabel i la seva filla de 25 anys. La cafeteria està bastant ben situada a prop de la Via Júlia  i va iniciar-se el mes de febrer d’enguany. El seu objectiu sempre ha estat diferenciar-se dels bars convencionals oferint un producte diferent i innovador. L’establiment no és convencional, està decorat amb gust, és agradable, confortable i té una cabuda per unes 40 persones.

Després d’aquests 10 mesos d’activitat la Isabel és conscient que el baix nivell socioeconòmic del barri fa més difícil consolidar el negoci però és ara quan comença a ser més coneguda per la gent de la zona. El “boca/orella” comença a funcionar. Tal i com s’està gestionant el negoci es preveu que incrementi la facturació i es vagi consolidant.

Durant aquest temps ha anat diversificant el negoci. Una part important dels ingressos venent de les festes d’aniversari infantils/adults amb la personalització de pastissos, decoració i lloguer del local. D’altra banda, el servei d’alguns productes especialitzats a restaurants de la zona com també alguna comanda de productes decorats per part d’alguna empresa de la zona.

Sort i força amb el projecte![:es]Linda Isabel Álvarez tiene el proyecto de poner en marcha una pastelería-cafetería: Dulce Secreto ubicada en la C/ Viladrosa 108 de Barcelona en el barrio del Verdum.

Quiere ser una cafetería, pastelería especializada en la venta de dulces de calidad, batidos, granizados y pasteles de fondant que podrán comprarse por encargo.  Quiere dar al local un aire vintage para convertirlo en un lugar acogedor y relajado, orientado a las familias del barrio. También quiere especializarse en pastelería típica de Argentina.

La cafeteria dispondrá de una amplia variedad de productos que permita adaptarse a los distintos tipus de horario y de público. Para ello se ofrecerán desayunos, aperitivos y meriendas que se modificaran según las estaciones del año,  por ejemplo en verano ampliar el surtido con helados, granizados, horchatas, etc.

Con este proyecto se crean dos puestos de Trabajo a tiempo completo y un tercero a media jornada.

Pide un microcrédito a Acció Solidària Contra l’Atur para acabar de adecuar el local y comprar materiales. ASCA le concede un préstamo sin interés de 3.000 € a retornar en 24 plazos.

El 29 de noviembre de 2017 vamos a hacer una visita de seguimiento a la cafetería Dulce Secreto.

El préstamo sin intereses de ASCA se destinó íntegramente a hacer frente a la instalación eléctrica del local y los permisos de apertura. El negocio está regentado por Isabel y su hija de 25 años. La cafetería está bastante muy situada cerca de la Vía Júlia y se inició el mes de febrero de este año. Su objetivo siempre ha sido diferenciarse de los bares convencionales ofreciendo un producto diferente e innovador. El establecimiento no es convencional, está decorado con gusto, es agradable, confortable y tiene una cabida por unas 40 personas.

Después de estos 10 meses de actividad Isabel es consciente que el bajo nivel socioeconómico del barrio hace más difícil consolidar el negocio pero es ahora cuando empieza a ser más conocida por la gente de la zona. El “boca/oreja” empieza a funcionar. Tal y cómo se está gestionando el negocio se prevé que incremente la facturación y se vaya consolidando.

Durante este tiempo ha ido diversificando el negocio. Una parte importante de los ingresos vendiendo de las fiestas de aniversario infantiles/adultos con la personalización de pasteles, decoración y alquiler del local. Por otro lado, el servicio de algunos productos especializados a restaurantes de la zona como también algún pedido de productos decorados por parte de alguna empresa de la zona.

¡Suerte y fuerza con el proyecto![:]