[:CA]Des de l’Ajuntament de Gelida ens arriba una sol·licitud d’un home de 51 anys que està a l’atur, cobra el Prepara’t i es troba en una situació precària.

Sempre havia treballat en l’àmbit de la construcció, però a causa de la impossibilitat de trobar feina s’ha format i ha començat a treballar en la venda ambulant de restauració (ofereix entrepans i begudes) . Per poder continuar i ampliar l’àrea geogràfica de treball, necessita reparar el vehicle que té per desplaçar-se i així poder redreçar la seva situació econòmica.

Per pagar la reparació del cotxe Acció Solidària Contra l’Atur li concedeix un ajut a processos d’inserció laboral de 500 € que retornarà en 20 mensualitats. Esperem que amb aquest préstec sense interès pugui desenvolupar la seva feina i estabilitzar la seva situació econòmica.

Sort i endavant amb el projecte![:es]Desde el Ayuntamiento de Gelida nos llega una solicitud de un hombre de 51 años que está en el paro, cobra el Prepárate y se encuentra en una situación precaria.

Siempre había trabajado en el ámbito de la construcción, pero debido a la imposibilidad de encontrar trabajo se ha formado y ha empezado a trabajar en la venta ambulante de restauración (ofrece bocadillos y bebidas). Para poder continuar y ampliar el área geográfica de trabajo, necesita reparar el vehículo que tiene para desplazarse y así poder enderezar su situación económica.

Para pagar la reparación del coche Acció Solidària Contra l’Atur le concede una ayuda a procesos de inserción laboral de 500 € que devolverá en 20 mensualidades. Esperamos que con este préstamo sin interés pueda desarrollar su trabajo y estabilizar su situación económica.

Suerte y adelante con el proyecto![:]