[:CA]M.José Guillen ha estat durant 14 anys dependenta del la botiga Mitges i Mitjons del C/ Sant Joan 69 de Calella. Des del 2010 es propietària del mateix negoci. Des de fa 3 anys ho combina amb altres tasques professionals.

El local és petit però està en un bon lloc comercial, i ven llenceria, mitges, mitjons, pijames, roba interior bàsica, roba de bany, etc.

Durant uns anys les vendes van baixar molt, i tot i que ara remunten, li cal una ajuda per assegurar l’estoc per l’estiu.

Demana una ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur per poder adquirir roba de bany per vendre, amb aquesta podria assegurar la continuïtat del negoci. ASCA li concedeix un microcrèdit sense interessos de 8.662,5€ a retornar en 36 pagaments.

Sort i força amb el projecte![:es]M. José Guillen ha estado durante 14 años dependienta de la tienda Mitges i Mitjons del C/ San Joan 69 de Calella. Desde el 2010 es propietaria del mismo negocio. Desde hace 3 años lo combina con otras tareas profesionales.

El local es pequeño pero está en un buen lugar comercial, y vende lencería, medias, calcetines, pijamas, ropa interior básica, ropa de baño, etc.

Durante unos años las ventas bajaron mucho, y a pesar de que ahora remontan, le hace falta una ayuda para asegurar el stock por el verano.

Pide una ayuda a Acció Solidària Contra l’Atur para poder adquirir ropa de baño para vender, con esta podría asegurar la continuidad del negocio. ASCA le concede un microcrédito sin intereses de 8.662,5 € a devolver en 36 pagos.

¡Suerte y fuerza con el proyecto![:]