[:CA]Amàlia Guixà de Manresa prové del camp de l’administració privada i té el projecte de posar en marxa una botiga de venda al detall de tot allò necessari per teixir, brodar, cosir i fer patchwork, tant de tècniques tradicionals, com amb les més innovadores: Merceria Amarant. Amb aquest projecte es crearan 2 llocs de feina.

L’afició del handmade està creixent amb força i a Manresa hi ha pocs establiments d’aquestes característiques. Està previst obrir-lo en el c/ Viladordis 106 de la mateixa ciutat, situat en una zona amb molt comerç, propera a dues escoles, un ambulatori i el principal mercat setmanal de la ciutat.

La titular del projecte ha tingut facilitat artística per a la creació amb tota mena de teixits i fils, barrejant textures, materials i tècniques, creant articles únics d’artesania com a complements i articles de regal,  i afegeix la seva experiència comercial en el seguiment de estocs, clients, publicitat, etc. Ha realitzat a nivell particular confeccions i tallers per a senyores, amb relació a patronatges, costura, llanes, etc.

Demana una ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur per iniciar el projecte i ASCA li concedeix un préstec sense interès de  8.000€ a retornar en 36 mesos.

Sort i força amb el projecte![:es]Amalia Guixà de Manresa proviene del campo de la administración privada y tiene el proyecto de poner en marcha una tienda de venta de todo lo necesario para tejer, bordar, coser y hacer patchwork, tanto de técnicas tradicionales, como con las más innovadoras: Mercería Amarant. Con este proyecto se crearán 2 puestos de trabajo.

La afición del handmade está creciendo con fuerza y ​​en Manresa hay pocos establecimientos de estas características. Está previsto abrirlo en la c / Viladordis 106 de la misma ciudad, situado en una zona con mucho comercio, cercana a dos escuelas, un ambulatorio y el principal mercado semanal de la ciudad.

La titular del proyecto ha tenido facilidad artística para la creación con todo tipo de tejidos e hilos, mezclando texturas, materiales y técnicas, creando artículos únicos de artesanía como complementos y artículos de regalo, y añade su experiencia comercial en el seguimiento de stocks, clientes, publicidad, etc. Ha realizado a nivel particular confecciones y talleres para señoras, con relación a patronazgos, costura, lanas, etc.

Pide una ayuda a Acció Solidària Contra l’Atur para iniciar el proyecto y ASCA le concede un préstamo sin interés de 8.000 € a devolver en 36 meses.

¡Suerte y fuerza con el proyecto![:]