[:CA]Lina Magalí Herrera de Barcelona actualment es troba a l’atur, vol emprendre i obrir un spa: Linails Spa Manos y Pies. Disposa d’un local al C/ Mallorca 535 de Barcelona que està arreglant.

Vol  que tothom pugui rebre un servei exclusiu i relaxant de manicura o pedicura, amb una massatge amb productes totalment naturals. Utilitzarà olis i sals naturals amb aromes relaxants. També crearà una línia de fantasia a on farà decoracions, extensions amb l’última tecnologia i amb les modes actuals del mercat. Crearà el concepte tractament d’ungles naturals i artificials tant per realitzar una manicura perfecta com pel seu manteniment posterior amb productes hidratants. Amb aquest projecte es creen dos llocs de feina.

Demana una ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur per acabar d’adequar el local i comprar les existències inicials. ASCA  li concedeix un préstec sense interès de 7115€ a retornar en 26 mesos.

Sort i força amb el projecte![:es]Lina Magalí Herrera de Barcelona actualmente se encuentra en paro, quiere emprender y abrir un spa: Linails Spa Manos y Pies. Dispone de un local en la C / Mallorca 535 de Barcelona que está arreglando.

Quiere que todo el mundo pueda recibir un servicio exclusivo y relajante de manicura o pedicura , con una masaje con productos totalmente naturales. Utilizará aceites y sales naturales con aromas relajantes. También creará una línea de fantasía en donde hará decoraciones, extensiones con la última tecnología y con las modas actuales del mercado. Creará el concepto tratamiento de uñas naturales y artificiales tanto para realizar una manicura perfecta como para su mantenimiento posterior con productos hidratantes. Con este proyecto se crean dos puestos de trabajo.

Pide una ayuda a Acció Solidària Contra l’Atur para terminar de adecuar el local y comprar las existencias iniciales. ASCA le concede un préstamo sin interés de € 7.115 a devolver en 26 meses.

Suerte y fuerza con el proyecto!

 [:]