[:CA]En un article publicat a El Periódico del dilluns 18 de gener, per Maurici Vernal, ens podem informar de la situació de nivells de renda pels diferents barris de la ciutat de Barcelona.

D’una forma ben detallada apareix un mapa dels barris i de com ha anat  evolucionat des del 2013 fins ara. Podem veure per exemple que sobre la mitjana de 100, Pedralbes ha pujat fins a 251,7 i Trinitat Nova ha baixat fins 34,7.

La distància doncs entre rics i pobres, va creixent. És això el que es diu que gràcies a la reforma laboral, la crisi econòmica va baixant? I que tot va millorant?

Una vegada més estem constatant la discordança entre el que es diu en els altaveus públics oficials i la realitat.

Vivim enganyats.

 

Miquel Verdaguer[:es]En un artículo publicado en El Periódico del lunes 18 de enero, por Maurici Vernal, nos podemos informar de la situación de niveles de renta por los diferentes barrios de la ciudad de Barcelona.

De una forma muy detallada aparece un mapa de los barrios y de cómo ha ido evolucionado desde el 2013 hasta ahora. Podemos ver por ejemplo que sobre la media de 100, Pedralbes ha subido hasta 251,7 y Trinidad Nueva ha bajado hasta 34,7.

La distancia pues entre ricos y pobres, va creciente. Es esto el que se llama que gracias a la reforma laboral, ¿la crisis económica va bajando? Y ¿que todo va mejorando?

Una vez más estamos constatando la *discordança entre el que se llama en los altavoces públicos oficiales y la realidad.

Vivimos engañados.
Miquel Verdaguer[:]