[:CA]Olvin Osmany Zuniga Pavon és un emprenedor que junt amb la seva dona han trobat l’oportunitat d’aconseguir la titularitat d’un forn de pa i cafeteria en un local d’uns 80 m2, situat en una zona comercial del Prat de Llobregat, al c/Ciutat de Consuegra 4, molt a prop d’escoles.

El negoci es traspassa per la defunció d’un dels anteriors propietaris. Amb el traspàs mantindrien la clientela, i la infraestructura existent. Volen continuar amb la mateixa línia de venda anterior, afegint l’elaboració artesanal i pròpia de pastisseria i d’entrepans freds i calents.

Demana una ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur per poder pagar part de les despeses del traspàs. Amb aquest projecte es consoliden 2 llocs de feina.

ASCA li concedeix un préstec sense interès de 10.000 a retornar en 36 terminis.

Sort i força amb el projecte!

 [:es]

Olvin Osmany Zuniga Pavon es un emprendedor que junto con su mujer han encontrado la oportunidad de conseguir la titularidad de una panadería y cafetería en un local de unos 80 m2, situado en una zona comercial de El Prat de Llobregat, en la C/Ciudad de Consuegra 4, muy cerca de escuelas.

El negocio se traspasa por el fallecimiento de uno de los anteriores propietarios. Con el traspaso mantendrían la clientela y la infraestructura existente. Quieren continuar con la misma línea de venta anterior, añadiendo la elaboración artesanal y propia de pastelería y de bocadillos fríos y calientes.

Pide una ayuda a Acció Solidària Contra l’Atur para poder pagar parte de los gastos del traspaso. Con este proyecto se consolidan 2 puestos de trabajo.

ASCA le concede un préstamo sin interés de 10.000 a devolver en 36 plazos.

¡Suerte y fuerza con el proyecto!

[:]