[:CA]Victor Manuel Amado de Barcelona, està actualment a l’atur.  Ha capitalitzat l’ajuda de l’atur i  juntament amb la seva parella, que havien tingut un forn en el seu país d’origen, agafen el traspàs d’un forn que ja estava actiu: Panadería y cafeteria – La Caribeña, al C/ Santiago Ramón y Cajal 33, local 7 de l’Hospitalet de Llobregat. El traspàs els ha costat 10.000 €.

Volen millorar el negoci amb la venda de pa a l’engròs de les especialitats de pa llatí elaborades per ell mateix que és un gran coneixedor de l’ofici, com pa de guaiaba, pa de formatge, bunyols, pa de bono, pa tovet, pa de trena, pa de blat, pa d’avena i pa d’all, a més de productes llatins, com empanades, papes farcides, arepes,… També oferirà els productes típics de forn d’aquí com baguetes, croissants, xapates, pa de pagès, magdalenes, coques, … Amb aquest projecte es creen dos llocs de feina.

Demanen una ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur per adequar i condicionar el local, i tenir el permís per l’obrador. ASCA els concedeix un microcrèdit sense interessos de 6.229 € a retornar en 36 quotes.

Sort i força amb el projecte![:es]Victor Manuel Amado de Barcelona, se encuentra actualmente en el paro. Ha capitalizado la ayuda del paro y junto con su pareja, que habían tenido un horno en su país de origen, cogen el traspaso de un horno que ya estaba activo: Panadería y cafetería – La Caribeña, al C/ Santiago Ramón y Cajal 33, local 7 de l’Hospitalet de Llobregat. El traspaso les ha costado 10.000 €.

Quieren mejorar el negocio con la venta de pan al por mayor de las especialidades de pan latino elaboradas por él mismo que es un gran conocedor del oficio, como pan de guayaba, pan de queso, buñuelos, pan de bono, pan blando, pan de trenza, pan de trigo, pan de avena y pan de ajo, además de productos latinos, como empanadas, papas rellenadas, arepas,… También ofrecerá los productos títpicos de horno de aquí como baguetes, cruasanes, xapates, pan de labrador, magdalenas, cocas, … Con este proyecto se crean dos puestos de trabajo.

Piden una ayuda a Acció Solidària Contra l’Atur para adecuar y condicionar el local, y tener el permiso por el obrador. ASCA los concede un microcrédito sin intereses de 6.229 € a devolver en 36 cuotas.

¡Suerte y fuerza con el proyecto![:]