El nostre company d’Acció Solidària Contra l’Atur, Francesc Raventós, ha publicat el passat 4 de gener un article a La Vanguardia, Feina per a tothom, una utopia?.

L’he trobat interessant, es ben evident que els governants han fet molt poc per potenciar el que es diu en el darrer paràgraf. Més aviat s’han obsessionat pel tema financer (pels mercats, pel deute, pel sanejament de la banca, etc.), i no sembla que es vegin polítiques clares per fomentar l’ocupació d’una forma intel·ligent i realista, per això crec que seguirem patint a causa de la ineficiència dels que manen.

 

Miquel Verdaguer

 

Nuestro compañero de Acció Solidària Contra l’Atur, Francesc Raventós, ha publicado el pasado 4 de enero un artículo en La Vanguardia, Feina per a tothom, una utopia?.

Lo he encontrado interesante, es bien evidente que los gobernantes han hecho muy poco para potenciar lo que se dice en el último párrafo. Más bien se han obsesionado por el tema financiero (por los mercados, por la deuda, por el saneamiento de la banca, etc.), y no parece que se vean políticas claras para fomentar el empleo de una forma inteligente y realista, por eso creo que seguiremos sufriendo debido a la ineficiencia de los que mandan.

 

Miquel Verdaguer