[:CA]CH140214_005

CH140214_007

 

 

 

 

 

Marta Polo de Cardedeu és llicenciada en Belles Arts i després de fer diferents cursos de dibuix, pintura, música, idiomes, escultura, etc. per ampliar els seus coneixements i aptituds en el món de l’art, decideix oferir cursos que impartirà en el seu domicili, una casa pairal del mateix municipi. El nom de l’empresa és “L’Azul, l’art de conversa amb la natura”.

Vol oferir, amb l’ajut d’altres professionals, cursos, disciplines i objectes que produeixen benestar, cura i relaxació al nostre cos, i també aprofundir en tècniques alternatives a la nostra mentalitat occidental, com pot ser la creativitat, el viatge en el temps i en la història de la cultura , la diversitat, … Amb aquest projecte es consoliden dos llocs de feina i dos més de variables.

Per dur a terme tot aquest tipus de cursos ha d’adequar l’espai i demana una ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur. ASCA li concedeix un préstec sense interès de 6.000€ a retornar en 36 mesos.

Podeu veure el reportatge que va els hi van fer la Televisió de Cardedeu el passat 07/04/2014  a on s’explica que el propòsit és difondre i aprofundir en totes les possibilitats que ofereix el dibuix.

Sort i força amb el projecte![:]