[:CA]Ricardo Navarro de Badalona, té l’empresa des de 2012 Belkos, situada al C/ Guifré 128 bj. Des del primer moment dirigeix l’activitat cap al llançament de productes cosmètics d’alta qualitat, innovadors i pioners. Entre ells destaquen:

  • Marca de roba BELKOS SVELT, que ràpidament s’ha fet líder en el mercat nacional i internacional. És una línia de roba reductora que incorpora el fil de microcàpsules amb producte actiu i simplement el contacte del teixit amb la pell produeix l’alliberació progressiva d’aquests productes actius i d’una forma ràpida i senzilla s’aconsegueix reduir el contorn, i activar la circulació
  • Belkos Kids, és una línia de productes del cabell, coleteros i diademes antipolls, i és molt eficaç.
  • Samarretes Ciao Moskito, són unes samarretes de cotó que porten una substància que repèl els mosquits. Està dissenyat tant per infants com adults.

Seguint la línia de treball tenen en projecte uns texans reductors, una novetat que esperen que revolucioni el sector tèxtil intel·ligent. Serà un texà amb roba que porta en el fil producte actiu microencapsulat (cafeïna, retinol, vitamina E, col·lagen i àloe de vera). Amb el contacte amb la pell el producte s’allibera i actua reduint els nòduls de greix, reducció de la pell de taronja, millora la compactació de la pell i millora la suavitat.

Actualment tenen 3 treballadors i contracten l’elaboració dels productes a altres empreses.

Demana una ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur dins del conveni de col·laboració #CrèditBadalona que vam signar amb l’Ajuntament de Badalona per a la creació  de noves empreses i ajudar a les ja existents a generar i mantenir ocupació a la ciutat de Badalona i afavorir que els projectes empresarials funcionin de forma duradora i generin llocs de treball estable i a llarg termini. Després de la valoració del projecte se li concedeix un microcrèdit sense interessos de 24.000 €.

Aquí es pot veure el reportatge que ha publicat La Vanguardia el 08/04/2018.

Sort i força amb el projecte![:es]Ricardo Navarro de Badalona, tiene la empresa desde 2012 Belkossituada en la C/ Guifré 128 bj. Desde el primer momento dirige la actividad hacia el lanzamiento de productos cosméticos de alta calidad, innovadores y pioneros. Entre ellos destacan:

  • Marca de ropa BELKOS SVELT, que rápidamente se ha hecho líder en el mercado nacional e internacional. Es una línea de ropa reductora que incorpora el hilo de microcàpsules con producto activo y simplemente el contacto del tejido con la piel produce la alliberació progresiva de estos productos activos y de una forma rápida y sencilla se consigue reducir el contorno, y activar la circulación.
  • BelkosKids, es una línea de productos del cabello, coleterosy diademas antipolls, y es muy eficaz.
  • Camisetas Ciao Moskito, son unas camisetas de algodón que traen una sustancia que repèl los mosquitos. Está diseñado tanto por niños como adultos.

Siguiendo la línea de trabajo tienen en proyecto unos tejanos reductores con producto activo microencapsulado, una novedad que esperan que revolucione el sector textil inteligente. Será un tejano con ropa que lleva en el hilo producto activo microencapsulat (cafeína, retinol, vitamina E, col·lagen y aloe de vera). Con el contacto con la piel el producto se libera y actúa reduciendo los nódulos de grasa, reducción de la piel de naranja, mejora la compactación de la piel y mejora la suavidad.

Actualmente tienen 3 trabajadores y contratan la elaboración de los productos a otras empresas.

Pide una ayuda a Acció Solidària Contra l’Atur dentro del convenio de colaboración #CrèditBadalona que firmamos con el Ayuntamiento de Badalona para la creación de nuevas empresas y ayudar a las ya existentes a generar y mantener ocupación en la ciudad de Badalona y favorecer que los proyectos empresariales funcionen de forma duradera y generen puestos de trabajo estable y a largo plazo. Después de la valoración del proyecto se le concede un microcrédito sin intereses de 24.000 €.

Aquí se puede ver el reportaje que ha publicado La Vanguardia el 08/04/2018.

¡Suerte y fuerza con el proyecto![:]