[:CA]Henry Mansilla de Sabadell és dentista i ha estat estalviant durant diversos anys per muntar la seva pròpia clínica dental: Consultori Dental “Olimpìa” a la Plaça Olimpia 14 de Sabadell. Es va posar en contacte finalment amb la Creu Roja per poder arrancar el projecte i va demanar un crèdit al banc de 25.000 €. L’Ajuntament va cometre una errada en el procediment de la llicència i a causa dels retards ocasionats, li cal un petit import per poder obrir el negoci.

Amb aquest projecte es crea un lloc de feina. Vol restablir i millorar la salut bucodental dels pacients, mitjançant tractaments mínimament invasius: cirurgia bucal, estètica dental, ortodòncia, operatòria dental, pròtesis fixes, etc.

Demana una ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur per la compra de mobiliari i la llicència i ASCA li concedeix un préstec sense interessos de 4.000 € a retornar en 24 pagaments.

Sort i força amb el projecte![:es]Henry Mansilla de Sabadell es dentista y ha sido ahorrando durante varios años para montar su propia clínica dental: Consultorio Dental “Olimpìa” en la Plaça Olimpia 14 de Sabadell. Se puso en contacto finalmente con la Cruz Roja para poder arrancar el proyecto y pidió un crédito en el banco de 25.000 €. El Ayuntamiento cometió un error en el procedimiento de la licencia y debido a los retrasos ocasionados, le hace falta un pequeño importe para poder abrir el negocio.

Con este proyecto se crea un puesto de trabajo. Quiere restablecer y mejorar la salud bucodental de los pacientes, mediante tratamientos mínimamente invasivos: cirugía bucal, estética dental, ortodoncia, operatòria dental, prótesis fijas, etc.

Pide una ayuda a Acció Solidària Contra l’Atur por la compra de mobiliario y la licencia y ASCA le concede un préstamo sin intereses de 4.000 € a devolver en 24 pagos.

¡Suerte y fuerza con el proyecto![:]