[:CA]Jessica Maria González Miño de Castelldefels està muntant una botiga per confeccionar, arreglar i  vendre roba per a dones i nens: Confecció vestits “Broderi”. La contractació de la botiga, el condicionament, la compra de màquines de cosir i de finalització de segona mà i altres estris, ho ha realitzat amb els seus propis mitjans econòmics. La botiga es troba al C/ Pintor Serrasanta 11, local 2, en una zona cèntrica de Castelldefels. Amb aquest projecte es creen dos llocs de feina.

L’oportunitat de negoci ha sorgit de les necessitats de mercat detectades i no cobertes ja que no hi ha a la zona cap establiment dedicat al mateix. Té quinze anys d’experiència en el sector tèxtil, en el disseny, tall, patronatge i el know how de la maquinaria adequada per el desenvolupament de l’activitat.

Les línies de comerç seran las de vestits, també de tipus hindú, robes de disseny, de treball, per a la llar, reciclatge, petits arranjaments, uniformes escolars, etc.

Sol·licita a Acció Solidària Contra l’Atur una ajuda per finalitzar l’adequació de la botiga, i ASCA els hi concedeix un préstec sense interès de 6.000 €, a retornar en 24 terminis.

Sort i força amb el projecte![:es]Jessica María González Miño de Castelldefels está montando una tienda para confeccionar, arreglar y vender ropa para mujeres y niños: Confecció vestits “Broderi”. La contratación de la tienda, el acondicionamiento, la compra de máquinas de coser y de finalización de segunda mano y otros enseres, lo ha realizado con sus propios medios económicos. La tienda se encuentra en la C / Pintor Serrassanta 11, local 2, en una zona céntrica de Castelldefels. Con este proyecto se crean dos puestos de trabajo.

La oportunidad de negocio ha surgido de las necesidades de mercado detectadas y no cubiertas ya que no hay en la zona ningún establecimiento dedicado al mismo. Tiene quince años de experiencia en el sector textil, en el diseño, corte, patronaje y el know how de la maquinaria adecuada para el desarrollo de la actividad.

Las líneas de comercio serán las de vestidos, también de tipo hindú, ropas de diseño, de trabajo, para el hogar, reciclaje, pequeños arreglos, uniformes escolares, etc.

Solicita a Acció Solidària Contra l’Atur una ayuda para finalizar la adecuación de la tienda, y ASCA les concede un préstamo sin interés de 6.000 €, a devolver en 24 plazos.

Suerte y fuerza con el proyecto![:]