[:CA]Alejandro Marin de Barcelona és un emprenedor que té la idea de crear  un centre de formació de treball en alçada dirigit a autònoms o empreses que realitzin aquests tipus de feina mitjançant cordes.

La iniciativa del projecte sorgeix per la manca d’aquests serveis i la creixent demanda en la ciutat. L’objectiu és arribar a ser un centre de referència en el sector, tant a nivell nacional com  internacional. Es vol impartir als alumnes no sols formació de qualitat sinó també un estil innovador, dinàmic i avantguardista. Els cursos estan dirigits als treballs que s’han d’efectuar en torres i estructures per a la col·locació i us de línies de vida, així com, en treballs verticals en alçada mitjançant cordes per instal·lació a parcs eòlics, edificis, centrals nuclears, etc. També es faran cursos en rescat esportiu. Es preveu una bona rentabilitat i una futura ampliació del personal. Amb aquest projecte es consoliden 3 llocs de treball i s’han crearan entre 3 i 5 més.

Demanen una ajuda a ASCA per realitzar el projecte, i Acció Solidària Contra l’Atur els hi concedeix un préstec sense interès de 6.119,45€ a retornar en 10 terminis.

Des d’aquí us desitgem molta sort![:]