[:CA]Bosses

 

 

 

 

Mònica Ferreira de Mataró té la marca comercial noXQs. Aquesta dissenyadora està formada a l’Escola Massana en disseny d’interiors i en aparadorisme.  La seva vessant estètica i artística la porta a iniciar-se en el disseny de complements de moda (bolsos, bosses de viatge, maletes, fundes per a mòbils, bosses per ordinadors, … ) utilitzant com a producte bàsic el reciclat i el New-Cicling.

Està en el mercat des de fa 3 temporades, i darrerament amb nous dissenys i productes, que la porten a passar del Homemade a l’empresariat, és a dir, a crear empresa pròpia comptant amb un segment del mercat ja definit i amb una filosofia de treball basada en el respecte al medi ambient i a la societat, pel que fa als seus valors.

Un dels objectius de“noXQs” és donar entrada al món laboral a dones en risc d’exclusió social per causa de l’edat i que tenen gran experiència en el sector de la confecció.

Demana a Acció Solidària Contra l’Atur, un ajuda per poder aprovisionar-se de primeres matèries, comprar nova màquina de cosir i així poder fabricar en millors condicions per a la propera temporada.

ASCA aprova un préstec sense interès de 4.000 € a retornar en 30 mesos.

Des d’aquí desitgem que tot vagi molt bé!

 [:]