[:CA]1378293416_11880158_2-Casa-rural-El-Moli-de-Tartareu-prepirineo-de-lerida-la-noguera-montsec-Os-de-Balaguer

 

 

 

 

 

Montse de Paz Toldrà presenta un pla de negoci basat en l’alberg rural Sant Josep del Molí “El Molí”, situat a Tartareu (Lleida) i que fins ara havia funcionat com a casa de colònies.  És propietat de la Associació amics de St. Josep del Molí, gestionada per la Fundació ARSIS, entitat que va rebre un premi Josep Maria Piñol a l’any 2003.  Per tal de no dependre de la gran estacionalitat de les colònies escolars, ARSIS ha decidit convertir El Molí en alberg rural, per així tenir una ocupació molt més alta durant tot l’any. Amb aquesta actuació la Fundació espera poder ser sostenible al disposar d’una font addicional de recursos propi i consolidar 6 llocs de feina.

La masia està situada en una zona rural amb molt interès tant ecològic com històric. Té 4 plantes, 5 habitacions amb bany amb capacitat per a 15 persones, piscina i un hort propi que conrea per disposar de productes.

Per tal de complir amb les normatives vigents s’han de fer reformes als banys, dormitoris, cuina, posar portes antiincendis, etc. ARSIS demana a Acció Solidària Contra l’Atur una ajuda per poder fer les reformes.

ASCA els concedeix un préstec sense interès de 18.000€ a retornar en 48 mesos.

Desitgem que el projecte vagi molt bé![:]