gener-jovoluntari-300x224Entrevistem a en Pere que va començar a actuar com a voluntari a Acció Solidària Contra l’Atur al gener de l’any 2010.

  • Què fas a ASCA?

Actualment formo part del grup de professionals voluntaris que examinen i resolen les sol·licituds rebudes per finançar projectes d’autoocupació.

  • Perquè col·labora amb ASCA?

Col·laborar amb Acció Solidària Contra l’Atur és una forma d’ajudar als altres, i a la vegada em permet mantenir-me al dia en temes i projectes empresarials.

  • Què en penses de la seva tasca a ASCA?

Penso que és una forma de veure les necessitats que ens envolten per actuar a favor dels que més ho necessiten.

  • Quin és l’ experiència que més recordes?

Tinc un especial record de l’Alberg “Els Caus de Mura”, un projecte amb el es va transformar una antiga casa de colònies en un negoci de turisme rural i un Alberg de joventut. Amb aquest projecte que vam cofinançar conjuntament amb la Fundació Seira es van crear 4 llocs de feina.

  • Col·labora amb altres Entitats / Fundacions?

Sí, col·laboro amb altres grups. Formo part d’un grup de persones que ens reunim mensualment i tractem de temes d’actualitat i reflexió, i també faig de guia voluntari en el Monestir de Sant Geroni de la Murtra. A nivell d’aficions, pertanyo a un grup coral i un de senderisme.

Moltes gràcies per tot Pere!

gener-jovoluntari-300x224Entrevistamos a Pere que empezó a actuar como voluntario en Acció Solidària Contra l’Atur en enero del año 2010.

  • ¿Qué haces en ASCA?

Actualmente formo parte del grupo de profesionales voluntarios que examinan y resuelven las solicitudes recibidas para financiar proyectos de autoempleo.

  • ¿Porqué colabora con ASCA?

Colaborar con Acció Solidària Contra l’Atur es una forma de ayudar a los demás, ya la vez me permite mantenerme al día en temas y proyectos empresariales.

  • ¿Qué piensas de su labor en ASCA?

Pienso que es una forma de ver las necesidades que nos rodean para actuar a favor de los que más lo necesitan.

  • ¿Cuál es la experiencia que más recuerdas?

Tengo un especial recuerdo del Albergue “Los Caus de Mura”, un proyecto con el se transformó una antigua casa de colonias en un negocio de turismo rural y un Albergue de juventud. Con este proyecto que cofinanciar conjuntamente con la Fundación Seira se crearon 4 puestos de trabajo.

  • Colabora con otras Entidades / Fundaciones?

Sí, colaboro con otros grupos. Formo parte de un grupo de personas que nos reunimos mensualmente y tratamos de temas de actualidad y reflexión, y también hago de guía voluntario en el Monasterio de San Jerónimo de la Murtra. A nivel de aficiones, pertenezco a un grupo coral y un de senderismo.

¡Muchas gracias por todo Pere!