2014_11_04_PremisEn memòria de Josep Mª Piñol, membre fundacional d’ASCA, anualment des de 1997 es convoquen els Premis Piñol per tal de reconèixer la Innovació i la Trajectòria de les entitats que treballen amb persones i col·lectius en situació d’exclusió social.

L’acte d’entrega de la 17a edició dels Premis Piñol 2014 està obert a tothom i tindrà lloc el 24 de novembre a les 19:00 al Palau Macaya de l’Obra Social “la Caixa” (Passeig de Sant Joan, 108) de Barcelona.

Presidiran l’acte el Sr. Jaume Lanaspa, patró de la Fundació Bancària “la Caixa” i el Sr. Joan Comas, president d’Acció Solidària Contra l’Atur.

En el decurs de l’acte el Sr. Rafael Ribó, Síndic de Greuges de Catalunya, pronunciarà la conferència “Dret al treball, dret a la dignitat”.

Us esperem!

2014_11_04_PremisEn memoria de Josep Mª Piñol, miembro fundacional deASCA, anualment desde 1997 se convocan los Premios Piñol para reconocer Innovación y la Trayectoria de las entidades que trabajan con personas y colectivos en situación de exclusión social..

El acto de entrega de la 17ª edición de los Premios Piñol 2014 está abierto a todo el mundo y tendrá lugar el 24 de noviembre a las 19:00 en el Palau Macaya de la Obra Social “la Caixa” (Passeig de Sant Joan, 108) de Barcelona.

Presidiran el acto el Sr. Jaume Lanaspa, patrón de la Fundació Bancària “la Caixa” y el Sr. Joan Comas, presidente de Acció Solidària Contra l’Atur.

En el decurso del acto el Sr. Rafael Ribó, Síndic de Greuges de Catalunya, pronunciará la conferència “Derecho al trabajo, derecho a la dignidad”.

¡Os esperamos!