El 16/02/2015 hem assistit a l’ acte “Catalunya Emprèn: Noves eines per a emprenedors i entitats”. L’acte ha comptat amb la participació del conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, que ha fet un balanç de les fites i resultats del programa Catalunya Emprèn fins al moment.

L’acte, que ja tingut lloc en la Sala d’actes d’ACCIÓ (Passeig de Gràcia, 129) ha servit també per presentar noves eines que es posen a disposició de les persones emprenedores i de les entitats que hi presten suport: la web és un mapa digital que recull tots els serveis a l’emprenedor prestats per entitats públiques i privades de Catalunya.  Formen part de la comunitat: Start-Up Catalonia, #Serveisperemprendre,Treball autònom, Xarxa Catalunya Emprèn, Aracoop, @EmprenSocial, Emprenedoria Corporativa, Ship2B i Reempresa.

En últim lloc hi hagut una taula d’agents de l’ecosistema emprenedor que han mostrat com, cadascun d’ells respectivament, contribueix a cobrir les necessitats i potenciar un segment emprenedor en concret. Aquesta és la diversitat emprenedora que engloba i recull en el seu si el Programa Catalunya Emprèn.

El 16/02/2015 hemos asistido al acto “Catalunya Emprèn: Noves eines per a emprenedors i entitats”. El acto ha contado con la participación del conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, que ha hecho un balance de los logros y resultados del programa Catalunya Emprèn hasta el momento.

El acto, que ha tenido lugar en la Sala de actos de ACCIÓ (Paseo de Gracia, 129 ) ha servido también para presentar nuevas herramientas que se ponen a disposición de las personas emprendedoras y de las entidades que les prestan apoyo: la web es un mapa digital que recoge todos los servicios al emprendedor prestados por entidades públicas y privadas de Cataluña. Forman parte de la comunidad : Start-Up Catalonia, #Serveisperemprendre,Treball autònom, Xarxa Catalunya Emprèn, Aracoop, @EmprenSocial, Emprenedoria Corporativa, Ship2B i Reempresa.

En último lugar ha habido una mesa de agentes del ecosistema emprendedor que han mostrado cómo, cada uno de ellos respectivamente, contribuye a cubrir las necesidades y potenciar un segmento emprendedor en concreto. Esta es la diversidad emprendedora que engloba y recoge en su seno el Catalunya Emprèn.