Tornar a començar

Ofereix oportunitats reals per tornar a començar.

A la Fundació Acció Solidària Contra l’Atur des de l’any 1981 treballem perquè les persones que es troben a l’atur o en situacions de treball precari tinguin l’oportunitat real de tornar a començar. I ho fem atorgant préstecs sense interessos perquè aquestes persones puguin construir-se el seu propi lloc de treball digne o generar-ne de nous.

Vols descobrir els projectes que han creat
aquestes persones amb l’impuls d’ASCA?

JuanLa bici rota

Uns mesos abans de la Covid 19, el Juan va obrir una botiga de reparació i venda de bicicletes, però amb la pandèmia es va veure obligat a abaixar la persiana.

amb l’impuls d’ASCA

“Gràcies a l’ajornament de quotes que em vau oferir he pogut afrontar les despeses, continuar oferint serveis mínims durant els mesos més crus de la pandèmia i preparar-me per a la gran demanda de reparació de bicicletes que hi ha hagut els darrers mesos”.

SalvadorViatges a mida

En Salvador havia posat en marxa una agència de viatges, però amb la pandèmia de la Covid-19 el negoci s’ha aturat completament.

amb l’impuls d’ASCA

“Gràcies a l’orientació i suport d’ASCA he reconvertit el projecte en una proposta de sortides guiades a la natura que està funcionant molt bé, perquè la gent del que ara té ganes és de respirar aire pur i distreure’s”.

SofíaRechupatas

La venda de menjar congelat per a animals domèstics, principal font d’ingressos de la Sofia, va caure en picat amb la pandèmia, ja que els compradors van reservar l’espai del congelador per emmagatzemar menjar propi.

amb l’impuls d’ASCA

“Gràcies al préstec extraordinari que em van concedir a ASCA he pogut adquirir una deshidratadora i començar a produir llaminadures de carn deshidratades per a gossos que estan sent tot un èxit i m’han permès no abaixar la persiana”.

Gràcies als i les nostres donants, des de l’any 1981 ja hem fet possible:

projectes impulsats

llocs de treball

milions d'euros