La Fundació Acció Solidària Contra l’Atur convoca la 21a edició d’aquests premis. L’objectiu és reconèixer la innovació i la trajectòria de les entitats i empreses que treballen a favor de crear o consolidar ocupació amb la concessió de dos premis de 10.000 € cada un.

Les bases i els formularis d’inscripció als premis es poden obtenir a la web o demanar-los per correu electrònic a info@acciosolidaria.cat o bé a la seu d’Acció Solidària Contra l’Atur al  c/ Riera de Sant Miquel, 1 bis, 3r 2a, tel. 93 217 02 88.

El termini de presentació finalitzarà el divendres 28 de setembre de 2018. La documentació ha de ser tramesa a Acció Solidària Contra l’Atur.

Aquesta convocatòria formen part del jurat:

  • Oriol Romances – president d’Acció Solidària Contra l’Atur. Actuarà de president del Jurat.
  • Anna Gudiol – col·laboradora en diverses entitats socials.
  • Pilar Mercadé – experta en treball social. Vocal del Patronat de la fundació.
  • Inma Noguera – treballadora social. Membre del Patronat de la fundació.
  • Ampar Porcel – treballadora social i pedagoga.
  • Albert Recio – professor de la Facultat de Ciències Econòmiques (UAB).
  • Miquel Vila-Despujol – enginyer industrial. Membre del Patronat de la fundació.
  • Miquel Verdaguer – secretari del Patronat de la fundació. Actuarà com a secretari del Jurat.
  • Estanislau Sunyer – comissió d’acció social del Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya.

La decisió del Jurat es farà pública durant l’acte de lliurament dels premis el dimarts 20 de novembre del 2018, a les 19 hores, al Palau Macaya de l’Obra Social “la Caixa”, passeig de Sant Joan, 108, de Barcelona.

Josep M. Piñol (Barcelona 1923-1996) pertany a una generació que va optar pel compromís polític i social, des del seu cristianisme, en l’època franquista. Fou un dels fundadors de l’editorial Estela i va col·laborar en nombroses revistes. L’any 1981 va fundar Acció Solidària Contra l’Atur juntament amb Joan N. García-Nieto, Mercè Closa, J. M. Sagristà, entre d’altres, i amb associacions de caràcter social, i va procurar mantenir-la desvinculada de tendències partidistes.

La nostra fundació, sempre sensible i amatent al mercat sociolaboral, convida totes les entitats i empreses que tinguin com a objectiu la creació de llocs de treball a participar en els premis Piñol 2018.