La Sastreria, donant continuïtat a un negoci amb 45 anys d’història

[:CA]A la vora del Mercat del Ninot de Barcelona hi trobareu un comerç amb 45 anys d’història en el que venen roba i, sobretot, fan arranjaments de primera qualitat gràcies a les mans del sastre de la botiga que fa 17 anys que hi treballa i que té a tot el barri enamorat. Ara, però, la propietària del negoci i filla del fundador, ha de deixar el negoci.

Afortunadament, la Maria Victòria, que fa un any que hi treballa i que des del primer dia no ha parat d’introduir-hi novetats, com la targeta de fidelització, ha decidit convertir-se en emprenedora i assumir-ne el traspàs.

Però per a donar aquest pas i, sobretot, realitzar totes les millores que seria important fer a aquest històric negoci (maquinària, imatge, etc), la Maria Victòria necessita assessorament i recursos. D’aquesta manera, i després d’acollir-se al programa Reempresa de la CECOT on l’han orientat sobre l’encert d’agafar un traspàs com aquest , ha acudit a Acció Solidària Contra l’Atur per a sol·licitar finançament.

Com fem amb tots els emprenedors que atenem, hem revisat el pla d’empresa que ha realitzat i li hem assignat un tutor que l’ha assessorat i orientat. Dues coses que ens ha agradat molt del projecte es que dona continuïtat a un negoci de tota la vida i que conserva el lloc de treball del sastre, les mans d’or de la botiga, ja que la Maria Victòria ha sabut veure que precisament aquest és un dels valors diferencials del comerç i esdevé un nínxol de mercat molt potent en una ciutat com Barcelona on la gent torna a cercar coses fetes a mà i a mida.

Amb tot, una vegada  presentat el cas a la taula de projectes d’Acció Solidària Contra l’Atur i donat el vist-i plau a la viabilitat del projecte, hem acordat concedir-li a la Maria Victòria un préstec sense interessos de  9.850 € a retornar en 36 mesos destinat a pagar el traspàs i fer-ne l’acondicionament.

Així que  ja sabeu, si teniu algun arranjament pendent, us podeu apropar a:

La Sastreria
C/ Mallorca 180
Barcelona

Si tu també vols fer realitat projectes d’emprenedoria com els de La Sastreria…

Col·labora fent una donació al nostre Fons de Solidaritat

[:es]Cerca del Mercado del Ninot de Barcelona hay un comercio con 45 años de historia en el que venden ropa y, sobre todo, hacen arreglos de primera calidad gracias a las manos del sastre de la tienda que hace 17 años que trabaja y que tiene a todo el barrio enamorado. Ahora, sin embargo, la propietaria del negocio e hija del fundador, debe dejar el negocio.

Afortunadamente, María Victoria, que hace un año que trabaja y que desde el primer día no ha parado de introducir novedades, como la tarjeta de fidelización, ha decidido convertirse en emprendedora y asumir el traspaso.

Pero para dar este paso y, sobre todo, realizar todas las mejoras que sería importante hacer a este histórico negocio (maquinaria, imagen, etc), María Victoria necesita asesoramiento y recursos. De este modo, y tras acogerse al programa Reempresa  de la CECOT donde la han orientado sobre el acierto de coger un traspaso como éste, ha acudido a Acció Solidària Contra l’Atur  para solicitar financiación.

Como hacemos con todos los emprendedores que atendemos, se ha revisado el plan de empresa que ha realizado y le hemos asignado un tutor que lo ha asesorado y orientado. Dos cosas que nos ha gustado mucho del proyecto es que da continuidad a un negocio de toda la vida y que conserva el puesto de trabajo del sastre, las manos de oro de la tienda, ya que María Victoria ha sabido ver que precisamente este es uno de los valores diferenciales del comercio y se convierte en un nicho de mercado muy potente en una ciudad como Barcelona donde la gente vuelve a buscar cosas hechas a mano y a medida.

Con todo, una vez presentado el caso a La tabla de proyectos de Acció Solidària Contra l’Atur y dado el visto bueno a la viabilidad del proyecto, hemos acordado concederle a la María Victoria un préstamo sin intereses de 9.850 € a devolver en 36 meses destinado a pagar el traspaso y hacer el acondicionamiento.

Así que ya sabéis, si tienéis algún arreglo pendiente, podéis acercaros a:

La Sastreria
C/ Mallorca 180
Barcelona

Si tú también quieres hacer realidad proyectos de emprendimiento como los de La Sastrería …

Colabora haciendo una donación a nuestro Fondo de Solidaridad

[:]