A Abrera, en Byron Aracil i els seus pares, es troben tots 3 en atur en una situació molt precària. Volen establir-se com autònoms i muntar un bar-restaurant, d’ambient familiar, ja que tots 3 tenen àmplia experiència en el sector de l’hosteleria. Han trobat un restaurant que actualment està tancat per malaltia del propietari i que es traspassa.

El local està situat a Abrera, molt a prop del centre i a tocar dels polígons industrials de la zona. Volen agafar el traspàs del negoci per fer esmorzars, àpats, sopars, aperitius i copes. Oferiran menjar casolà amb productes de proximitat frescos i de qualitat, racions generoses, amb una bona presentació i un bon servei. Un fet diferencial  del negoci és que obriran de 6:00 a 23:00 de dimarts a diumenge.

En Byron va acudir a la Fundació PIMEC i també ha rebut la col·laboració de VAE (Voluntaris en Assessoria empresarial). L’han ajudat a elaborar el pla d’empresa. Byron, com a promotor principal, és una persona amb molta experiència, molt motivada i amb capacitat comercial.

Com fem amb tots els emprenedors que atenem, hem revisat el pla d’empresa que ha realitzat i li hem assignat un tutor que l’ha assessorat i orientat. Dues coses que ens han agradat molt del projecte es que segueix amb un negoci que ja estava en marxa i que crea tres llocs de feina a temps complert.

Amb tot, una vegada presentat el cas a la taula de projectes d’Acció Solidària Contra l’Atur i donat el vistiplau a la viabilitat del projecte, hem acordat concedir-li al Byron un préstec sense interessos de 10.500 € a retornar en 36 mesos per poder posar en marxa el negoci, pagar la fiança del local i fer petites obres d’adaptació.

Així que ja sabeu, si voleu fer un bon àpat bé us podeu apropar a:

ABRERA PARK
Avinguda de la Generalitat, 30
08630 – Abrera