[:CA]asca-ajudaEls diaris diuen que hi ha “bones sensacions”, i això és una bona notícia: les xifres de l’atur han baixat un 6% aquest mes de març, però no podem oblidar que encara queden a l’atur 624.000 persones, i a més, el 86% de contractes són de caràcter temporal i precari. El problema, per tant, continua latent i les famílies que el pateixen encara són masses.

On es veuen més possibilitats reals de trobar feina és fent d’emprenedor, és a dir, no esperar a què et vinguin a buscar per a una feina, la majoria de vegades precària, sinó avançar-se. Per ser-ho, cal primer de tot tenir una idea realitzable, un petit projecte, i sobretot la valentia per posar-lo en pràctica, però també fan falta recursos econòmics i és en aquest apartat que Acció Solidària Contra l’Atur pot ser una important ajuda. Un préstec sense interès i una tutoria durant els primers temps de la posta en marxa del projecte poden consolidar les bases de seu èxit.

Ja hem dit moltes vegades que  solament  amb el treball podrem sortir d’aquesta crisi i tots des de nostra petita parcel·la podem ajudar: a ASCA ho estem fent cada dia.

 

Pilar Mercadé

 [:]