[:CA]Guillermo Irineo de Barcelona havia treballat el vidre fent emplomats per a il·luminació, panells, miralls, records de viatges i restauració de vitralls.

Amb un préstec de 10.000 € que li va concedir la Fundació Un Sol Món va muntar un taller en el seu domicili, a on va estar fabricant i venent peces de vidre per a botigues del ram. El tancament de moltes de les tendes i la competència xinesa van fer de que desistís d’aquest ofici, produint en l’actualitat sols sota encàrrec.

Ha fet cursos en la Fundació Centre del Vidre, de Barcelona, a on ha aprés varies diferents tècniques que li han permès especialitzar-se en producció de bijuteria i petits objectes de vidre. Amb aquest projecte es creen dos llocs de treball.

Actualment fa venda directa en petits mercats i fires, (Portal de l’Àngel, Sagrada Família, Gran Via per Reis, Mercat obert del Raval, Fira de Figueres, Fira modernista de Terrassa, etc.)

Sol·licita a Acció Solidària Contra l’Atur una ajuda de 3.600 € per a les despeses de participació a 3 fires en el Portal de l’Àngel de Barcelona, de 15 dies cadascuna.

ASCA li concedeix el préstec sense interès a retornar en 36 mesos.

Desitgem que aquest projecte vagi molt bé![:]