Viajes Anaconda, Barberà del Vallès

[:CA]Sònia Torres de Barberà del Vallès està a l’atur i decideix capitalitzar-lo per crear l’empresa Viajes Anaconda S.L.  i establir-se com autònoma. Té experiència en el sector.

La idea és tenir una agència de viatges física a part de la web online, ja que vol oferir un tractament personalitzat per aquest tipus de viatges. Té un local a la Crta. de Barcelona 282-284 de Barberà del Vallès. Vendrà i organitzarà viatges de tot tipus amb servei personalitzat i viatges a mida, i no paquets fets ja a mida.

Demana ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur per poder acabar de fer les inversions necessàries per obrir l’agència, i ASCA li concedeix un microcrèdit sense interessos de 5.000€ a retornar en 24 quotes.

Sort i força amb el projecte![:es]Sònia Torres de Barberà del Vallès está en el #paro y decide capitalizarlo para crear la empresa Viajes Anaconda S.L. y establecerse como autónoma. Tiene experiencia en el sector.

La idea es tener una agencia de viajes física aparte de la web online, puesto que quiere ofrecer un tratamiento personalizado por este tipo de viajes. Tiene un local a la Crta. de Barcelona 282-284 de Barberà del Vallès. Venderá y organizará viajes de todo tipos con servicio personalizado y viajes a medida, y no paquetes hechos ya a medida.

Pide ayuda a Acció Solidària Contra l’Atur para poder acabar de hacer las inversiones necesarias para abrir la agencia, y ASCA le concede un microcrédito sin intereses de 5.000€ a devolver en 24 cuotas.

¡Suerte y fuerza con el proyecto![:]