[:CA]Taqueria

 

 

 

 

 

 

Manelic Martí, Ayax Martínez i Jonatan Pedroza de Barcelona, estan a l’atur i tenen un projecte  d’autoocupació, han creat TACONMAIZ i volen obrir El Tianguis amb el que crearien 3 llocs de feina.

Han detectat una oportunitat de negoci  ja que hi ha un augment de locals de restauració especialitzats en gastronomia ètnica ja que s’ha estès el costum de menjar kebabs,  shawarmas, pizzes, frankfurts, shushi, però encara no hi ha costum de menjar tacos. Els tacos són econòmicament molt assequibles. El servei és ràpid, ja que és té el menjar preparat i només s’ha d’emplatar, i això dona un ritme de menjar ràpid però sense perdre el gust genuí.  Els ingredients i la forma de cuinar tradicional que tenen els tacos i les quesadilles fan que no es requereixi en el seu procés de cocció una sortida de fums, ja que es fa amb unes olles elèctriques que couen a foc lent la carn a poc a poc al vapor, sense provocar cap tipus de fum. El Tianguis.

Una taqueria es diferencia d’un restaurant tradicional mexicà per l’ambient desenfadat i el ritme ràpid d’entrega i degustació. Normalment disposen de taules altes i tamborets i fa que la rotació de clients sigui ràpida.

Per dur a terme el projecte cal una inversió inicial de 60.000€ pel lloguer i adequació del local, al C/ Villarroel de Barcelona, compra d’estris, materials i per això demanen una ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur.

ASCA els concedeix un préstec sense interès de 9.795,17€ a retornar en 36 pagaments.

Podeu veure a aquí el reportatge emès el 03/10/2014 a Btv. 

Des d’aquí els hi desitgem molta sort i en el projecte!

 [:]