[:CA]2013_11_08_tapitax_Orlando-120x140.jpg

Orlando, és un emprenedor que va treballar en la construcció i va patir la davallada de la feina en aquell sector a causa de la crisi. Va ser taxista a Barcelona durant cinc anys, però un greu problema de mal d’esquena va fer que hagués de deixar aquella feina. Amb l’ajut de qui havia estat el seu empresari, es va iniciar en el subministrament de tapisseries per a vehicles, i especialment per a taxis. Ell havia estat patronista a Colòmbia, per tant coneixia l’ofici i va veure l’oportunitat d’aquest negoci, ja que sabia que l’Ajuntament de Barcelona obliga a passar cada sis mesos una revisió tècnica i estètica dels vehicles que fan el servei a la ciutat de Barcelona.

Amb l’ajut d’un crèdit va comprar la primera màquina de cosir i en el seu mateix domicili va confeccionar el primer entapissat complet per a un taxi del seu amo. Va donar un nou pas en llogar uns baixos com a taller en el barri del Bon Pastor de Barcelona a on cabien dos vehicles. Actualment, fa difusió de la seva empresa Tapitax principalment en l’estacionament de taxis de l’aeroport de Barcelona, amb el boca/orella entre els taxistes i amb l’ajut d’una web dissenyada per ell mateix que fa que estigui rebent comandes d’altres parts d’Espanya, ja que la seva és una especialitat poc corrent.

Va conèixer Acció Solidària Contra l’Atur, ASCA, i va demanar un préstec sense interès de 7.000 € per a la compra de primeres matèries i també per poder tenir més tresoreria, que se li va concedir.

Darrerament s’ha traslladat a un nou local més ben situat al carrer Sant Antoni Maria Claret de Barcelona, on pot desenvolupar el seu negoci en condicions més bones per atendre els clients i obtenir millors resultats. Amb el seu projecte ha creat 4 llocs de treball.

Des d’aquí li desitgem molta sort![:]