[:CA]M. Teresa Díaz, D’Ivars d’Urgell vol instal·lar una petita botiga d’alimentació, un supermercat, en la població esmentada, amb l’idea de cobrir les necessitats de la gent del poble (majoritàriament persones grans) i així, no haver de desplaçar-se als pobles de la rodalia per comprar.

Vol que els productes vagin de l’hort a la taula dels clients sense passar per intermediaris, i així aconseguir preus més econòmics. En un altre supermercat a l’altre part del poble té competència amb la venda de carn al detall, però allà és envasada i ella vol fer-ho manualment.

També vol obrir els diumenges perquè que així fora l’únic establiment obert, ja que la fleca està tancada. La botiga també tindrà secció de fruites i verdures, rebosteria, begudes, perfumeria i altres productes domèstics. Amb aquest projecte es crearien 2 llocs de treballs.

Sol·licita una ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur per poder arrencar el projecte, i ASCA li aprova un préstec sense interès de 3.000 € a retornar en 24 mesos.

Des d’aquí desitgem que el projecte vagi mol tbé![:]