Joan Parareda de Tona, es va quedar a l’atur i davant la dificultat de trobar feina degut a l’edat, va decidir aprofitar la seva experiència i obrir un bar. Amb la capitalització de l’atur i recursos propis va pagar part del traspàs d’un bar, va comprar més equipaments i productes per iniciar l’activitat. La compra de drets es va fixar en 15.000€ (IVA a part), dels quals va pagar-ne la meitat. Va obrir l’Spaicuina fa un any.

El local està a la plaça major de Tona, i té una capacitat màxima de 30 places, ofereix esmorzars de forquilla, menú de migdies i servei de menú especial els vespres dels divendres i dissabtes. En el centre de la població no hi ha cap altre restaurant.

Actualment demana una ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur per fer el segon pagament del traspàs (que s’havia de fer al cap d’un any), i ASCA li concedeix un préstec sense interès de 5.000€ a retornar en 25 mesos.

Sort i força amb el projecte!

Joan Parareda de Tona, se quedó en el paro y ante la dificultad de encontrar trabajo debido a la edad , decidió aprovechar su experiencia y abrir un bar. Con la capitalización del paro y recursos propios pagó parte del traspaso de un bar, compró más equipamientos y productos para iniciar la actividad. La compra de derechos se fijó en 15.000 € ( IVA aparte) , de los que pagó su mitad. Abrió el Spaicuina hace un año.

El local está en la plaza mayor de Tona, y tiene una capacidad máxima de 30 plazas, ofrece desayunos de tenedor , menú de mediodía y servicio de menú especial las noches de los viernes y sábados. En el centro de la población no hay ningún otro restaurante .

Actualmente pide una ayuda a Acció Solidària Contra l’Atur para hacer el segundo pago del traspaso (que había que hacer al cabo de un año), y ASCA le concede un préstamo sin interés de 5.000 € a devolver en 25 meses.

Suerte y fuerza con el proyecto !