[:CA]2013_12_19_SomriureEl filòsof Jose Antonio Marina i el psiquiatre Luis Rojas Marcos recomanen somriure com un element de benestar. Diuen que el somriure és un dels gratificants més efectius per la plenitud personal i que a sobre no costa diners.

Es cert, rebre un somriure sempre és d’agrair. Sortir el matí al carrer amb cara alegre i amb un somriure ajuda a escampar l’alegria. Fomentar aquesta actitud és tan important que l’any 1999 es va decidir crear el “Dia Mundial del Somriure” que es celebra anualment el primer divendres d’Octubre.

En general tenim una estranya tendència a lamentar-nos i a protestar per tot. Realment hi ha mil motius pels que manifestar-se en contra, però també es presenten mils d’oportunitats per sembrar alegria. Per això, malgrat entrebancs i situacions doloroses és bo somriure. Davant de problemes de salut, de difícils relacions personals, d’amoïnaments del treball, trobar-se en atur o plens de dificultats econòmiques, sempre veurem uns infants jugant, una flor, un poema que ens emociona, una nit estelada o algú que ens tendeix la mà, que ens permetrà somriure encara que sigui per un moment.

ASCA vol contribuir a que siguin molts els que tinguin motius per somriure al disposar d’un lloc de treball que fins ara no havia pogut aconseguir.

Us desitgem molt bones festes i moltes ocasions per somriure![:]