[:CA]El 22/06/2017, Pilar Mercadé, patrona de la nostra Fundació i membre del Consell Directiu, va presentar la seva primera novel·la Soc l’Eli a la Llibreria Laie de Barcelona.

És una novel·la situada al districte de Ciutat Vella de Barcelona als inicis dels anys vuitanta. La protagonista, després d’un fet inesperat i una decisió presa per ella mateixa, començarà un procés que transformarà la seva vida. Al principi, els dubtes, les pors cap a un món incert i desconegut fan trontollar el seu jo fins aleshores monòton i rutinari però ple de seguretats i benestar. Això la porta a canviar de barri amb un entorn social diferent i noves relacions que influeixen en la seva personalitat fins aleshores poc definida i que modelen una nova Eli. Viu intensament l’amistat, descobreix la participació col·lectiva i la lluita per les millores del barri, però, al mateix temps, coneix l’enveja, la rancúnia i la delinqüència que li fan més difícil la nova etapa de la seva vida.

Tots els membres d’Acció Solidària Contra l’Atur la volem felicitar i a més a més, us convidem a llegir aquesta novel·la durant aquest estiu, estem segurs que us agradarà.

Moltes felicitats Pilar![:es]El 22/06/2017, Pilar Mercadé, patrona de nuestra Fundación y miembro del Consejo Directivo, presentó su primera novela: Soc l’Eli a la Librería Laie de Barcelona.

Es una novela situada al distrito de Ciutat Vella de Barcelona a los inicios de los años ochenta. La protagonista, después de un hecho inesperado y una decisión tomada por ella misma, empezará un proceso que transformará su vida. Al principio, las dudas, los miedos hacia un mundo incierto y desconocido hacen tambalear su yo hasta entonces monótono y rutinario pero pleno de seguridades y bienestar. Esto la puerta a cambiar de barrio con un entorno social diferente y nuevas relaciones que influyen en su personalidad hasta entonces poco definida y que modelan una nueva Eli. Vive intensamente la amistad, descubre la participación colectiva y la lucha por las mejoras del barrio, pero, al mismo tiempo, conoce la envidia, el rencor y la delincuencia que le hacen más difícil la nueva etapa de su vida.

Todos los miembros de Acció Solidària Contra l’Atur la queremos felicitar y además, os invitamos a leer esta novel·la durante este verano, estamos seguros que os gustará.

¡Muchas felicidades Pilar![:]