Seguiment de projectes

[:CA]Dins dels processos d’Acció Solidària Contra l’Atur, es troba el de fer un seguiment per part dels nostres voluntaris als projectes que hem concedit un préstec sense interessos per saber com avancen, les dificultats que es troben, etc.

Seguim introduint a la nostra pàgina WEB els seguiments dels mateixos en la mateixa pàgina del projecte, incloent fotografies actualitzades, que també les podeu trobar a la galeria d’imatges.

Alguns dels projectes dels quals hem afegit recentment el seguiment són Pastisseria-cafeteria Dulce Secreto, Restaurant vega El Vergel, Escola de Robòtica Daidalos, LLibreria Casa de la Paraula, Dietètica Maria Rosa i Centre de Bioenergètica.

Seguirem ampliant aquesta llista!

[:es]Dentro de los procesos de Acció Solidària Contra l’Atur, se encuentra el de hacer un seguimiento por parte de nuestros voluntarios a los proyectos que hemos concedido un préstamo sin intereses para saber como avanzan, las dificultades que se encuentran, etc.

Seguimos introduciendo en nuestra página WEB los seguimientos de los mismos en la misma página del proyecto, incluyendo fotografías actualizadas, que también las podéis encontrar a la galería de imágenes.

Algunos de los proyectos de los cuales hemos añadido recientemente el seguimiento Pastelería-cafetería Dulce Secreto, Restaurante vegano El Vergel, Escola de Robótica Daidalos, Librería Casa de la Paraula, Dietètica Maria Rosa y Centre de Bioenergètica.

¡Seguiremos ampliando esta lista!
[:]