[:CA]José Alcalà de Sant Salvador de Guardiola vol posar en marxa la rostisseria Els ametllers al C/ Sant Antoni Abad, 5 de Manresa. En aquesta zona no hi ha cap altre negoci d’aquest tipus i es troba molt a prop de la zona universitària i a més també té un mercat setmanal.

Els productes que es volen oferir bàsicament es poden agrupar en 3 línies:

  • Rostisseria principalment de pollastres
  • Servei de menjar per emportar, amb un sortit ampli de plats preparats (tradicionals i lleugers): pastes, arrossos, rostit de carn.
  • Begudes i aperitius: refrescos, aigües, patates, olives…
  • Varis: pa i complements que no seran la base del negoci, però que pot complementar als productes bàsics (pots de tomàquet, oli…)

El local tindrà un expositor amb el menjar cuinat i també postades amb els diferents productes que es poden vendre. Hi haurà la possibilitat de poder escalfar els plats amb el microones. Amb aquest projecte es crea en un principi un lloc de feina, amb la possibilitat d’ampliar en funció del creixement d’aquest.

Demana una ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur pel projecte d’enginyeria, la llicència d’obertura i la fregidora. ASCA els concedeix un microcrèdit sense interessos de 2.970 € a retornar en 36 quotes.

Sort i força amb el projecte![:es]José Alcalà de Sant Salvador de Guardiola quiere poner en marcha la rostisseria Els Ametllers al C/ Sant Antoni Abad, 5 de Manresa. En esta zona no hay ninguno otro negocio de este tipo y se encuentra muy cerca de la zona universitaria y además también tiene un mercado semanal.

Los productos que se quieren ofrecer básicamente se pueden agrupar en 3 líneas:

  • Rostisseria principalmente de pollos.
  • Servicio de comer para llevar, con un salido amplio de platos preparados  (tradicionales y ligeros): pastas, arroces, asado de carne.
  • Bebidas y aperitivos: refrescos, aguas, patatas, olivas…
  • Varios: pan y complementos que no serán la base del negocio, pero que puede complementar a los productos básicos (puedes de tomate, aceite…)

El local tendrá un expositor con la comida cocinada y también estantes con los diferentes productos que se pueden vender. Habrá la posibilidad de poder calentar los platos con el microondas. Con este proyecto se crea en un principio un puesto de trabajo, con la posibilidad de ampliarlo en función del crecimiento de este.

Pide una ayuda a Acció Solidària Contra l’Atur por el proyecto de ingeniería, la licencia de apertura y la freidora. ASCA les concede un microcrédito sin intereses de 2.970 € a devolver en 36 cuotas.

¡Suerte y fuerza con el proyecto![:]