Que fem

Donem ajudes i préstecs sense interessos a microempreses d’autoocupació, Empreses d’inserció soci-laboral, Centres especials de treball, tallers ocupacionals, Cooperatives, Fundacions i Associacions.

Atorguem  préstecs sense intereressos a persones o col·lectius que tinguin una idea de negoci viable i que crei ocupació.

Aquestes ajudes han d’anar destinades a eines, formació, inversions, etc. El sol·licitant ha de ser un treballador en situació de desocupació o en risc de perdre l’activitat econòmica que realitza. L’import de l’ajuda depèn de l’activitat i es retorna sense interessos en els terminis pactats.

Xifres de l’últim any

projectes impulsats

llocs de treball

euros

Assessorem

Gràcies a un equip de professionals voluntaris procedents del món de l’empresa, l’enginyeria i el treball social organitzats en La Taula de Projectes.

Acompanyem

La finalitat és fomentar l’autoestima d’aquestes persones i propiciar la creació  i consolidació de llocs de treball digne. Donar un punt de sortida per tornar a començar.

Impulsem

Impulsem econòmicament amb préstecs i microcrèdits sense interessos projectes d’emprenedoria de persones que es troben a l’atur o en situacions de treball precari.

Premis Piñol

En memòria de Josep M. Piñol, membre fundacional d’ASCA, convoquem anualment els Premis Piñol per reconèixer la innovació i la trajectòria de les entitats i empreses que treballen a favor de crear o consolidar ocupació

Sant cugat-vallodereix

Fons socials econòmics específics que provenen de Sant Cugat-Valldoreix, que donen ajudes econòmiques a les persones d’aquestes localitats.

Sensibilització

Asca fa molts esforços per visibilitzar i sensibilitzar la societat sobre el problema de la precarietat laboral, i ho fa, també, amb campanyes puntuals.

Per cada 10€ de donatiu

reinvertiim en projectes

despeses d'administració

Entitats col·laboradores

ens donen suport econòmic, treballem en xarxa o en formem part

ara et necessitem a tu