Margarita Rendon vol obrir botiga d’arranjaments de roba, “Marga, Tienda de arreglos” en la població de Santa Coloma de Gramenet, concretament al c/ Sta. Anna 20. En el local hi havia una botiga del mateix que va tancar per jubilació.  El local té 20 m2 i està ben situat, a prop de col·legis i  del CAP del carrer Major.

El negoci està enfocat al reciclatge de robes usades, intentant que el fons d’armari dels clients es renovi i es recuperi amb un aire més modern.

La Margarita té experiència en el sector, acumulada durant anys de treball en el camp de la confecció, i per això sap que pot haver demanda de la seva especialitat.

Demana una ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur pel traspàs i l’adequació del local. ASCA li concedeix un préstec sense interès de 3.602 €, a retornar en 24 terminis.

Sort i força amb el projecte!

Margarita Rendon quiere abrir tienda de arreglos de ropa, “Marga, Tienda de arreglos” en la población de Santa Coloma de Gramenet, concretamente en la C/ Sta. Anna 20. En el local había una tienda del mismo que cerró por jubilación. El local tiene 20 m2 y está bien situado, cerca de escuelas y del CAP de la C/ Major.

El negocio está enfocado al reciclaje de ropas usadas, intentando que el fondo de armario de los clientes se renueve y se recupere con un aire más moderno.

Margarita tiene experiencia en el sector, acumulada durante años de trabajo en el campo de la confección, por lo que sabe que puede haber demanda de su especialidad.

Pide una ayuda a Acció Solidària Contra l’Atur por el traspaso y la adecuación del local. ASCA le concede un préstamo sin interés de € 3602, a devolver en 24 plazos.

Suerte y fuerza con el proyecto!