[:CA]Els premis per al foment de l’ocupació Josep M. Pinyol 2017 es lliuraran el 21 de novembre i reconeixen les dues millors iniciatives per al foment de l’ocupació, una a la innovació i l’altre a la trajectòria.

Acció Solidària contra l’Atur ha tancat el 29 de setembre la inscripció a la 20a edició dels Premis al foment de l’ocupació Josep M. Piñol. Aquests guardons, dotats en 10.000 € cadascun, tenen dues modalitats: a la iniciativa més innovadora contra l’atur i a la millor trajectòria d’entitat en favor de l’ocupació laboral.

Aquest any s’han rebut un total de 26 projectes, dels quals 11 corresponen a iniciatives innovadores i 15 a la trajectòria d’entitats. Els premis es lliuraran el 21 de novembre en un acte al Palau Macaya de Barcelona a les 19 hores.

El Jurat està format per nou reconeguts professionals de diferents sectors:  Oriol Romances (president d’Acció Solidària Contra l’Atur), Pilar Mercadé (experta en treball social), Inma Noguera (treballadora social), Anna Gudiol (col·laboradora en diverses entitats socials), Ampar Porcel (treballadora social i pedagoga), Albert Recio (professor de la Facultat de Ciències Econòmiques de la UAB), Miquel Vila-Despujol (enginyer industrial),  Estanislau Sunyer (enginyer industrial) i Miquel Verdaguer (secretari del Patronat d’ASCA que actua com a secretari del Jurat).

Josep M. Piñol (Barcelona 1923-1996)  pertany a una generació que va optar pel compromís polític i social en l’època franquista. Fou un dels fundadors de l’editorial Estela i hi va col·laborar amb nombroses revistes. L’any 1981 va fundar Acció Solidària Contra l’Atur amb l’objectiu de mobilitzar la ciutadania i lluitar per canviar la situació d’injustícia amb solidaritat i no amb beneficència paternalista en un temps en què l’atur era del 40%.

Amb el suport de:

 [:es]Los premios para el Fomento de la ocupación Josep M. Piñol se entregarán el 21 de noviembre y reconocen las dos mejores iniciativas para el fomento de la ocupación.

Acció Solidària Contra l’Atur ha cerrado el 29 de septiembre la inscripción a la 20a Edición de los Premios al Fomento de la Ocupación Josep M. Piñol. Estos galardones, dotados en 10.000 € cada uno, tienen dos modalidades: a la iniciativa más innovadora contra el paro y a la mejor trayectoria de entidad en favor de la ocupación laboral.

Este año, se han recibido un total de 26 proyectos, de los cuales 11 corresponden a iniciativas innovadoras y 15 a la trayectoria de entidades. Los premios se entregarán el 21 de noviembre en un acto a Palau Macaya de Barcelona a las 19 horas.

El Jurado está formado por nuevo reconocidos profesionales de diferentes sectores: Oriol Romances (presidente de Acció Solidària Contra l’Atur), Pilar Mercadé (experta en trabajo social), Inma Noguera (trabajadora social), Anna Gudiol (colaboradora en varias entidades sociales), Ampar Porcel (trabajadora social y pedagoga), Albert Recio (profesor de la Facultad de Ciencias Económicas de la UAB), Miquel Vila-Despujol (ingeniero industrial), Estanislau Sunyer (ingeniero industrial) y Miquel Verdaguer (secretario del Patronato de ASCA y actúa como secretario del Jurado).

Josep M. Piñol (Barcelona 1923-1996) pertenece a una generación que optó por el compromiso político y social en la época franquista. Fue uno de los fundadores de la editorial Estela y colaboró con numerosas revistas. El año 1981 fundó Acción Solidaria contra el Paro con el objetivo de movilizar a la ciudadanía y luchar para cambiar la situación de injusticia con solidaridad y no con beneficencia paternalista, en un tiempo donde el paro era del 40%.

Con el soporte de:

 [:]