[:CA]Jorge Da Conceiçao Riveiro de Barcelona té un negoci de productes d’artesania i disseny:  Lord Concei ubicat a la Gran Via 401 principal, 2 de Barcelona.

És un petit negoci  de productes fets a mà que comercialitza per Internet,  per fires d’artesania i a botigues. Està centrat en la venda d’amigurumis (ninos de ganxet) i accessoris de bijuteria, en ambdós casos dissenyats per ell.  Vol ampliar la venda per Internet a altres mercats internacionals. Amb aquest projecte es consolida un lloc de feina.

Demana una ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur per poder fer la pàgina WEB en castellà i anglès, el registre de marca i adquirir el material necessari. ASCA li concedeix un microcrèdit sense interès de 2.000 € a retornar en 24 quotes.

Sort i força amb el projecte![:es]Jorge Da Conceiçao Riveiro de Barcelona tiene un negocio de productos de artesanía y diseño: Lord Concei ubicado en la Gran Vía 401 principal 2º de Barcelona.

Es un pequeño negocio de productos hechos a mano que comercializa por Internet, en ferias de artesanía y en tiendas. Está centrado en la venta de amigurumis (ninos de ganchillo) y accesorios de bisutería, en ambos casos diseñados por él. Quiere ampliar la venta por Internet a otros mercados internacionales. Con este proyecto se consolida un puesto de trabajo.

Pide una ayuda a Acció Solidària Contra l’Atur para poder hacer la página WEB en castellano e inglés, el registro de marca y adquirir el material necesario. ASCA le concede un microcrédito sin interés de 2.000 € a devolver en 24 cuotas.

¡Suerte y fuerza con el proyecto![:]