[:CA]logotitle.png

Víctor Solanas de Barcelona té el negoci Parked Inside Solutions que es basa en una plataforma que utilitza la tecnologia de l’informació per compartir places d’aparcament entre particulars i empreses, és a dir, un pàrquing. La idea es basa en una aplicació disponible per iOS i Android, des d’on els usuaris poden buscar, seleccionar, reservar, pagar i obrir la porta de l’aparcament a on podrà estacionar a meitat de preu en aquells aparcaments o garatges contractats, situats a tota la ciutat.  Tot mitjançant el smartphone o similar i a un petit dispositiu que s’instal·la en cada porta de garatge. Està previst contractar a “ParamCorp 27-7xs”, per l’apertura de les portes i amb “V2m” pel desenvolupament de la app.

S’ha contactat amb entitats del comerç, per així facilitar els usuaris de pàrquings per raons de oci o comercials. També amb hotels i amb edificis de oficines. Hi ha la competència de 2 empreses: “BePark” i “We Smart Park”, amb solucions similars a la proposta.

Sol·licita a ASCA una ajuda per poder dur a terme el projecte amb el que es crearien diversos llocs de treball.

S’han estudiat les ràtios de conductors a Barcelona comparat amb les places que hi ha a Barcelona per establir la viabilitat del tema en qüestió i finalment Acció Solidària Contra l’Atur aprova un préstec sense interès de 10.500 €, a retornar en 24 mesos.

Des d’aquí desitgem que el projecte vagi molt bé![:]