Restaurant Osteria da Rudy, Barcelona

[:CA]Nora Emilse Gaviria de Barcelona és autònoma i té Juntament amb la seva parella, en Rodolfo, el Restaurant italià Osteria da Rudy, situat al C/ Muntaner 113 de Barcelona que es va iniciar l’any 2016. Entre els dos gestionen el restaurant, ja que ella és economista i ell cuiner, i ambdós tenen experiència en el sector de l’hosteleria. Per la gestió de la cuina també tenen una altra persona contractada.

El local té cabuda per 26 persones, i  té una trajectòria positiva de les vendes, encara que inferiors a les previstes, per això volen millorar l’espai de la terrassa exterior amb taules, ja que disposen del permís de l’Ajuntament per posar-les fins a 10 persones, i així consolidar l’any 2018 el projecte i mantenir els llocs de feina.

Demana una ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur per l’adquisició d’un para-sol per la terrassa i uns separadors que aïllin del trànsit als vianants i ASCA li concedeix un préstec sense interessos de 2.900 € a retornar en 24 quotes

Sort i força amb el projecte!

 [:es]Nora Emilse Gaviria de Barcelona es autónoma y tiene Junto con su pareja, en Rodolfo, el Restaurante italiano Osteria da Rudy, situado al C/ Muntaner 113 de Barcelona que se inició en 2016. Entre los dos gestionan el restaurante, puesto que ella es economista y él cocinero, y ambos tienen experiencia en el sector del hosteleria. Para la gestión de la cocina también tienen otra persona contratada.

El local tiene capacidad para 26 comensales, y tiene una trayectoria positiva de las ventas, aunque inferiores a las previstas, por eso quieren mejorar el espacio de la terraza exterior con mesas, puesto que disponen del permiso del Ayuntamiento para ponerlas hasta 10 personas, y así consolidar en 2018 el proyecto y mantener los puestos de trabajo.

Pide una ayuda a Acció Solidària Contra l’Atur para la adquisición de un parasol para la terraza y unos separadores que aíslen del tránsito a los peatones y ASCA le concede un préstamo sin intereses de 2.900 € a devolver en 24 cuotas.

¡Suerte y fuerza con el proyecto![:]