[:CA]Amalia Vicente de Sant Feliu de Llobregat vol obrir una botiga de roba de segona màOpportunitas” . Disposa d’un local a la Rambla de Marquesa de Castellbell 93, de la mateixa població. Es troba en una zona comercial, a prop d’un CAP i de diferents associacions culturals.

La compra de roba se segona mà fa anys que funciona a molts llocs del món, i tenen èxit ja que  les economies  familiars són cada cop més baixes, també perquè hi ha la tendència a considerar que moltes coses del passat són millors que les actuals, i també per la consciència del reciclatge i aprofitament dels residus que generem. La botiga tindrà dues línies, una secció vintage  amb roba més elitista, més antiga i amb reminiscències al passat, i una altre secció d’outlet amb la roba d’altres temporades, normalment de marca. Ambdues tindran preus baixos.

A Sant Feliu de Llobregat  no hi ha cap altre botiga d’aquestes característiques.   Els productes que posarà a la venda estaran revisats i certificats per una empresa subministradora que presentarà un certificat d’higienització de la roba.  Amb el temps vol disposar d’una botiga online i ampliar l’estoc de productes i la regió geogràfica. També vol fer en la botiga un taller HTM (Fes-ho tu mateix), enfocat a persones joves per a que aprenguin a reciclar la roba, realitzar objectes i manualitats amb teixits. Amb aquest projecte es crea un lloc de feina.

Demanen una ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur per comprar els primers estocs i acabar d’habilitar el local. ASCA els concedeix un préstec sense interès de 3.000€.

Sort i força amb el projecte![:es]Amalia Vicente de Sant Feliu de Llobregat quiere abrir una tienda de ropa de segunda mano “Opportunitas . Dispone de un local a la Rambla de Marquesa de Castellbell 93, de la misma población. Se encuentra en una zona comercial, cerca de una CAP y de diferentes asociaciones culturales.

La compra de ropa se segunda mano hace años que funciona a muchos lugares del mundo, y tienen éxito puesto que las economías familiares son cada vez más bajas, también porque hay la tendencia a considerar que muchas cosas del pasado son mejores que las actuales, y también por la conciencia del reciclaje y aprovechamiento de los residuos que generamos. La tienda tendrá dos líneas, una sección vintage con ropa más elitista, más antigua y con reminiscencias al pasado, y una otro sección de outlet con la ropa otras temporadas, normalmente de marca. Ambas tendrán precios bajos.

En Sant Feliu de Llobregat no hay ninguna otra tienda de estas características. Los productos que pondrá a la venta estarán revisados y certificados por una empresa suministradora que presentará un certificado de higienización de la ropa. Con el tiempo quiere disponer de una tienda online y ampliar el stock de productos y la región geográfica. También quiere hacer en la tienda un taller HTM (Hazlo tú mismo), enfocado a personas jóvenes para que aprendan a reciclar la ropa, realizar objetos y manualidades con tejidos. Con este proyecto se crea un lugar de trabajo.

Piden una ayuda a Acció Solidaria Contra l’Atur para comprar los primeros estocs y acabar de habilitar el local. ASCA los concede un préstamo sin interés de 3.000€.

¡Suerte y fuerza con el proyecto![:]