Oberta la convocatòria de la 23ª ed. dels Premis Piñol al Foment de l’Ocupació

La Fundació Acció Solidària Contra l’Atur convoca la 23a edició dels premis Piñol al Foment de l’Ocupacio. L’objectiu és reconèixer la innovació i la trajectòria de les entitats i empreses que treballen a favor de crear o consolidar ocupació amb la concessió de dos premis de 10.000 € cada un.

El termini de presentació finalitzarà el 30 de setembre de 2020. La documentació ha de ser tramesa a Acció Solidària Contra l’Atur.

Accés a les bases de la convocatòria, formularis d’inscripció. 

Aquesta convocatòria formen el jurat:

  • Oriol Romances – President d’Acció Solidària Contra l’Atur. Actuarà de president del Jurat.
  • Anna Gudiol – Tècnica en Normalització Lingüística i col·laboradora a Acció Solidària Contra l’Atur.
  • Pilar Mercadé – Experta en treball social. Vocal del patronat de la fundació.
  • Inma Noguera – Treballadora social, vicepresidenta d’Acció Solidària Contra l’Atur.
  • Ampar Porcel – Treballadora social, pedagoga i col·laboradora a entitats socials.
  • Albert Recio – Professor Honorífic de la UAB i col·laborador a AAVV.
  • Estanislau Sunyer – President de la comissió d’acció social del Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya.
  • Josep Edo – Economista i membre de la taula de projectes d’Acció Solidària Contra l’Atur..
  • Miquel Verdaguer – Secretari del patronat de la fundació. Actuarà com a secretari del Jurat.

La decisió del Jurat es farà pública durant l’acte de lliurament dels premis el dimecres 18 de novembre del 2020, a les 19 hores, al Palau Macaya de l’Obra Social “la Caixa”, passeig de Sant Joan, 108, de Barcelona.

Josep M. Piñol (Barcelona 1923-1996) pertany a una generació que va optar pel compromís polític i social, des del seu cristianisme, en l’època franquista. Fou un dels fundadors de l’editorial Estela i va col·laborar en nombroses revistes. L’any 1981 va fundar Acció Solidària Contra l’Atur juntament amb Joan N. García-Nieto, Mercè Closa, J. M. Sagristà, entre d’altres, i amb associacions de caràcter social, i va procurar mantenir-la desvinculada de tendències partidistes.

La nostra fundació, sempre sensible i amatent al mercat sociolaboral, convida totes les entitats i empreses que tinguin com a objectiu la creació de llocs de treball a participar en els premis Piñol 2019.

Hi col·labora: