Estan a punt d’aprovar-se unes importants millores pels autònoms emprenedors:

  1. Es podrà compatibilitzar l’actuació d’un autònom amb el cobrament de la prestació d’atur durant nou mesos i l’alta de la Seguretat Social.
  2. A partir d’ara es podrà capitalitzar l’atur fins el 100% (abans el 60%) i sense limitació d’edat (abans era fins els 30 anys).
  3. S’allarga el període per a la tarifa plana de 50 euros pels autònoms que comencin la seva activitat.

Des d’Acció Solidària Contra l’Atur, creiem que aquestes mesures poden ajudar a molts dels que sol·liciten ajuda a la nostra Fundació ja que són precisament persones en atur que decideixen emprendre una activitat empresarial pel seu compte, o sigui com autònom.Están a punto de aprobarse unas importantes mejoras para los autónomos emprendedores:

  1. Se podrá compatibilizar la actuación de un autónomo con el cobro de la prestación de desempleo durante nueve meses y el alta de la Seguridad Social.
  2. A partir de ahora se podrá capitalizar el paro hasta el 100% (antes el 60%) y sin limitación de edad (antes era hasta los 30 años).
  3. Se alarga el periodo para la tarifa plana de 50 euros por los autónomos que comiencen su actividad.

Desde Acció Solidària Contra l’Atur, creemos que estas medidas pueden ayudar a muchos de los que solicitan ayuda a nuestra Fundación ya que son precisamente personas en paro que deciden emprender una actividad empresarial por su cuenta, o sea como autónomo.