No qualsevol treball, sinó un treball decent

[:CA]El passat 1 de març vam celebrar un acte en el marc de la campanya “No qualsevol treball, sinó un treball decent”, impulsada per diferents entitats que actualment ens hem organitzat en la plataforma Pel Treball Decent: ACO, JOC, GOAC, Càritas, Justícia i Pau, Cristianisme i Justícia, Mans Unides, Acció Solidària Contra l’Atur i la Delegació diocesana de Pastoral Obrera.

L’acte, que es va dur a terme a l’escola Jesuïtes del Clot, va consistir en una taula rodona que portava per títol “Com aconseguir avui un treball decent?”. Podeu veure el vídeo resum de l’acte.

En aquesta taula van participar-hi els ponents següents:

  • María Recordo, secretària general del sindicat USOC
  • Enric Vinaixa, director general de relacions laborals i qualitat en el treball del departament del treball, assumptes socials i famílies
  • Rosa Llamas, directora de persones i organització del grup CLECE
  • Josep M. Ureta, moderador, periodista

D’Acció Solidària Contra l’Atur i van assistir Oriol Romances, Miquel Verdaguer i Inma Noguera.

 [:es]El pasado 1 de marzo celebramos un acto en el marco de la campaña “No cualquier trabajo, sino un trabajo decente”, impulsada por diferentes entitadades que actualmente nos hemos organitzado en la plataforma Pel Treball Decent: ACO, JOC, GOAC, Càritas, Justícia i Pau, Cristianisme i Justícia, Mans Unides, Acció Solidària Contra l’Atur y la Delegació diocesana de Pastoral Obrera.

El acto, que se llevó a término en la Escuela Jesuïtes del Clot, consistió en una mesa redonda que tenía el título “¿Cómo conseguir hoy un trabajo decente?”. Podéis ver el vídeo resumen del acto.

En esta mesa participaron los siguientes ponentes:

  • María Recordo, secretaria general del sindicato USOC
  • Enric Vinaixa, director general de relaciones laborales y calidad en el trabajo del departamento de trabajo, asuntos sociales y família
  • Rosa Llamas, directora de personas y organización del grupo CLECE
  • Josep M. Ureta, moderador, periodista

D’Acció Solidària Contra l’Atur assistieron Oriol Romances, Miquel Verdaguer y Inma Noguera.[:]