[:CA]Paola  Karina Lazo de Terrassa juntament amb Claudia Lillana Demitroff i Patricia Sabbatella han creat lAssociació de Musicoteràpia i psicoteràpies per al tractament integral de la família. És una associació sense ànim de lucre que vol oferir una atenció prematura als infants, adults i a les seves famílies amb qualsevol tipus de discapacitat mitjançant diferents teràpies (musicoteràpia, logopèdia i psicologia) i per això han creat un centre educatiu – terapèutic a Terrassa. Tenen un local llogat en aquesta mateixa població, al C/ Volta 2, cantonada amb la Rambla d’Egara. Amb aquets projecte es creen 3 llocs de feina.

Han realitzat un pla d’empresa assessorats per Foment de Terrassa SA (Ajuntament de Terrassa) i preveuen d’aquí un any una facturació mensual d’aproximadament 8.000€. La majoria dels tallers els realitzaran les 3 especialistes, i la resta d’activitats les faran especialistes contractats amb règim d’autònoms.

Demanen una ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur per adequar el local (immobiliària, pintura, ordinador, compra de material, etc).

ASCA els hi concedeix un préstec sense interès de 5.500€ a retornar el 31 mensualitats.

Sort i força amb el projecte![:]